Supersnelle levering en het hele kleine dingetje wat foutief geleverd was is ook weer supersnel opgelost

de juiste producten snel ontvangen

De juiste producten die ik besteld heb de volgende dag ontvangen. TOP!

Mooi product, snelle levering , super verpakt.

Zeer correct en snelle levering

Zeer correct en snelle levering, een aanrader!

heldere website, veel informatie, snelle levering

Ik was op zoek naar een goede betaalbare functiegenerator, die heb ik op eleshop gevonden, ik vond hier veel documentatie, bestellen verliep vlot en het werd de volgende dag geleverd.

Prima webwinkel!

Veel keuze,super snele levering( woensdag besteld ,vrijdag in huis ,in Belgie ) ....Ik kan niet klagen! Super!

Prima service en snel geleverd

1 mankement aan onderdeel maar snel en zonder problemen opgelost en nieuw gestuurd.

snel en compleet

snel en compleet

Prima service,

Binnen een dag geleverd

Zoals altijd, snelle levering.

Niets op aan te merken, snel en goede producten

Super snelle website

Ik heb al meerdere dingen gekocht en het is altijd supersnel hier en goed verpakt.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Prima tent

Doen wat ze beloven. Soms informeren ze wat slecht als iets niet levrbaar is

Snelle levering, ik ontving wat ik bestelde.

Prettige website om te winkelen. Mooi assortiment.

Uitstekende webshop, kom er telkens weer terug

Alles is prima, het assortiment, prijs, snelheid van levering. Inmiddels een tiental bestellingen geplaatst, en was telkens een goede ervaring. Eénmaal was er een klein foutje in de levering geslopen dat prompt werd rechtgezet, dus ook de support na verkoop is dik in orde.

Good selection and fast delivery during challenging times

I place a couple orders with multimeter and some materials with tools for hobby purposes and got the delivery the next day. Decent selection of equipment and very fast delivery during the corona-crisis.

Bestelling goed ontvangen maar duurde 5 werkdagen

Een bestelling via PostNL moet sneller kunnen

super content

zeer vlotte en degelijke levering

Top product

Een avond aflevering gekozen en zoals beloofd kwam het pakketje de volgende avond. Goed verpakt en alles is in orde.

Super service weer!

Ik bestel vaak bij deze winkel. Altijd goed advies en altijd snel verzonden. Nu had ik 's avonds al in huis wat ik 's ochtends had besteld. Ongelofelijk!

Zeer late levering

Bestelde artikel is van goede kwaliteit. Maar vandaag besteld morgen geleverd klopt niet. DPD doet er 6 dagen over weekend inbegrepen.

Snelle levering, duidelijke website

Goede site om te vinden wat je nodig hebt. Fijn dat de juiste tas gesuggereerd wordt als accessoire bij het meetinstrument. Binnen twee dagen had ik de nodige instrumenten voor mijn project, dus geen enkele vertraging als je even iets extra's nodig hebt.

Makkelijk besteld en snel en goed geleverd

Webshop is zeer overzichtelijk met ruime keuze. Bestellen gaat erg gemakkelijk. Levering zoals beloofd al volgende dag. Niets negatiefs op te merlen

Hele goeie service

Hele goeie kwaliteit de klok en de dobbelsteen doen het goed. De stroboscoop iets minder maar dat komt omdat ik zelf iets verkeerd heb gedaan tijdens solderen heb jullie al bij een vriend aanbevolen die ook een klok wilde kopen

Goede voorlichting en snelle levering

Via de Chat, waarbij ik vrijwel direct een persoon te spreken kreeg, goede informatie gekregen. Ook telefonisch zeer goed bereikbaar. Ik heb een AT858 soldeerstation gekocht (dit bleek een AT858+ te zijn). Voor mijn hobby voldoet die uitstekend. Zelfs een grote BGA zonder al te veel moeite los kunnen krijgen. Het opwarmen duurt relatief lang, maar eenmaal op temperatuur kan er vlot mee gewerkt worden. Voor het opwarmen moet de greep wel uit de houder gehaald worden, anders gaat hij in slaap modus en koelt hij af. Kortom: Prima apparaat en uitstekende service.

Fijenhof 1 A

5652AE Eindhoven