Snel en deskundig

Met een belletje voor advies zonder merk voorkeuren geholpen. Na bestellen volgende dag in huis!

Vriendelijk geholpen en prima advies

Aankoopadvies gevraagd. Er werd ingespeeld op mijn vragen en direct werden de beste opties aangedragen. Aanrader!

Vlotte levering, goede prijs

Mijn eerste contact en bestelling bij Eleshop. Artikelen werden vlot geleverd tegen een goede prijs

Snel en correct geleverd. Informatie rondom levering is ok

Snelle en goede service

Producten zijn snel en overzichtelijk te vinden. Verzenden ook snel.

Eerste bestelling, ik ben zeer tevreden

Ik heb voor het eerst bij eleshop.nl besteld. De zending werd onmiddellijk verzonden en kwam zeer snel aan. Alles was compleet en onbeschadigd en eleshop.nl blijft zeker op mijn boodschappenlijstje staan. Bedankt en groeten uit Duitsland!

vlot en prima verpakt geleverd

de bench-multimeter is wat groot ( zit een hoop lucht in ,zag ik door de koelgaten. capaciteit meten gaat maar tot 6m Farad ( 6000 uFarad ) Degelijke knoppen en pluggen , en erg duidelijk display (groote cijfers).

Perfecte en snelle service

Mooie duidelijke website. En heel veel keuze.

Great product quality, great customer service, fast shipping

Recommend. Will buy again.

Problemen adequaat en voortvarend aangepakt. Relevante opties aangeboden.

Snel levering

Snel levering

Einfach Super!

Nachdem überall Lötzinn zu kaufen gibt, womit man überhaupt nicht löten kann (Bleifreie Müll), ist diese Lötzinn eine wahre Erholung zum arbeiten! Keine Ahnung warum man Lötzinn verkauft was zum Löten nicht geeignet ist! Blödsinn! Jedenfalls diese war hier einfach Klasse!

Uitstekende service

Uitstekende service, de omruil, onder garantie, voor een nieuwe TinySA perfect verlopen. Contact zowel via mail als telefonisch uitmuntend.

Alles bestens

Die Lieferung war sehr schnell und gut verpackt.

Schnell und akkurat

Makkelijk te bestellen en snel verzonden

Top zaak! Snelle levering, zonder poespas!

Supper en Snel

Mijn Desoldeerstation bij Eleshop op maandag om 15:30u besteld en op dinsdag rond 11:00u geleverd via PostNL. Zeer geode verpakt en desoldeerstation werkt super

goed advies, snelle levering

mij proskit rework station was ontploft, na 1 jaar intensief gebruik dus op zoek naar beter. heb 30 jaar met weller gewerkt, dan die proskit omdat het een combi systeem was. na advies gevraagd te hebben bij elec shop gegaan voor 2 aparte apparaten , de hakko soldeerstation. en een atten hete lucht. goed advies, snel geleverd, en de produkten bevallen goed

Snelle levering en prima service

Snelle levering van product. Goed verpakt en ontvangen wat is omschreven. Gewoon een goede webshop waar ik weer ga bestellen als ik iets nodig heb wat ze kunnen leveren

Prima aanbod en een goede service!

Overzichtelijke website en een prima aanbod. Bij vragen of problemen is de service adequaat en wordt alles netjes afgehandeld.

Perfekt!!!

Endlich ein super Lot. Sehr gute Qualität.

Snelle levering, geode artikelen

Een EMC probe set besteld, snel geleverd. Producten zien er goed uit.

Goed assortiment , zee snel verzonden

Lang moeten zoeken naar dit product. Meestalniet op voorraad of zeer lange levertijd. Bij eleshop ip voorraad en de volgende dag in huis

DCA 75 Pro!

In erste Linie möchte ich mich bei der Eleshop bedanken für eine Prompte Lieferung. Hier habe ich schon das zweites mal bestellt, würde gerne wieder bestellen. Es handelt sich um ein DCA75 Pro Messgerät für die Halbleiter Bauteile zu beurteilen, ob alle Parameter die im Datasheet stehen, so übereinstimmen mit den angezeigten am DCA75 Pro. Das Testgerät macht dass was er soll und das mit Note sehr Gut. Würde nur weiter empfählen.

Fijenhof 1 A

5652AE Eindhoven