Waar voor je geld

Prima sevice zeer snelle levering, en voor de prijs krijg je goede apparatuur die doen wat er beloofd wordt, voor een kleine prijs een goede kwaliteit.

Vlotte levering!

Goed verpakt en vlotte levering

Prima shop voor electronica benodigdheden

Meerdere aankopen gedaan, allemaal zonder problemen en snelle leveringen. Uitgebreid assortiment, mijn goto-shop voor electronica benodigdheden.

Endlich wieder Bleihaltiges Lötzinn zu bekommen ist wunderbar.

Dieses ganze Bleifrei-Zeuges ist der absolute Schrott.

gewoon helemaal goed

precies zoals je verwacht en hoopt dat het gaat.Snel, ook over oud en nieuw, alsof er niets aan de hand was.

Uitstekend!

Gewoon een dikke 10. Ik zou geen verbeteringen voor deze fijne webshop weten. De vriendelijke en kundige klantenservice staat altijd voor je klaar. Ik koop hier geregeld en zal dat in de toekomst zeker blijven doen :-)

Snel en accuraat

Snelle levering, duidelijke bestelsite.

Duidelijke communicatie, snelle levering

Goede prijs, duidelijke status-updates per e-mail, geleverd in de beloofde termijn.

Prima Prijs/kwaliteitverhouding; Uitstekende Service.

Multimeter UNITY 161E aangeschaft (alweer de tweede ivm prima ervaring met een zelfde model, een half jaar geleden gekocht bij deze zaak.). Zeer nauwkeurig en veel functionaliteit voor die prijs. Uitstekende after sales service.

Bestellung

Top Ware und sehr schnelle Lieferung

Keurig verpakt en functioneert goed.

Doet wat ik ervan verwacht.

Super snel geleverd!

Top plek! Goede support en snelle levering.

Gute Beratung, kompetente Auskunft; schneller Versand

Alles sehr empfehlenswert! -- die Hardwarewerte exportieren und dann die vorhandene Firmware von "heute - 6 monate" einfach updaten gemäß Webseite auf "heute - 1 Tag". Lediglich der Versand mit GLS hat bei mir "auf der letzten Meile" nicht so ganz glatt geklappt. Aber das Paket war gut verpackt und kam somit mit geringer zeitlicher Verzögerung in meine Hände.

Erg snel en professioneel geholpen. Product was niet op voorraad, snel en adequaat een alternatief met korting aangeboden gekregen en de volgende werkdag geleverd. Top service!

Uitstekende webshop

Enkele keren bij Eleshop besteld, duidelijke website met veel informatie, gemakkelijk te bestellen en de volgende dag geleverd.

clear, informative, good purchase experience.

The website is well made, loads of valuable information for the customer. Customer service is great.

Professioneel.

Uitstekend, zoals beschreven, goed kwaliteit.

Gewoon goed zoals ik van ELE-schop gewend

Gewoon goed zoals ik van ELE-schop gewend ben en er daarop ook weer bestel.

Snelle levering en een goed product

Snelle levering en een goed product

Das beste Lötzinn was ich seit langem kaufen konnte.

Ein tolles Team. Bitte weiter so.

Eleshop perfect ! PostNL waardeloos !

Gewoon op de bezorg datum thuis , Na meldingen dat de bezorging later op de dag zou zijn ..... uiteindelijk de melding dat het pakje niet bezorgd kon worden :-( Kon niet eerder dan 1600 uur de volgende dag het pakje 2 km verderop ophalen ! Met vriendelijke groet, Paul Fokke. ps De beste wensen !

Super Service, super Produkte, günstiger Preis

Ich kann den Shop nur empfehlen. Die Produkte sind super und es gibt diese zu einem fairen Preis. Zahlung und Rechnungsstellung problemlos, schneller Versand in einer ordentlichen Verpackung.

Ware ist top

Top Ware Auch wenn ich mit ein Asus Handy keine Verbindung bekomme. Mit iPhone aber kein Problem.

Snelle levering, gunstige prijs, goede kwaliteit

Snelle levering, gunstige prijs, goede kwaliteit