Super Service, super Produkte, günstiger Preis

Ich kann den Shop nur empfehlen. Die Produkte sind super und es gibt diese zu einem fairen Preis. Zahlung und Rechnungsstellung problemlos, schneller Versand in einer ordentlichen Verpackung.

Ware ist top

Top Ware Auch wenn ich mit ein Asus Handy keine Verbindung bekomme. Mit iPhone aber kein Problem.

Snelle levering, gunstige prijs, goede kwaliteit

Snelle levering, gunstige prijs, goede kwaliteit

Werde Kunde bleiben

Problemlose Abwicklung, sauber verpackt. Kommunikation war gut.

niks aan te merken

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

In het weekeinde voor de Kerst een stroomtang besteld. Al op de 28e binnen. Goed gedaan Eleshop.

Fijne zaak!

Ondertussen meerdere malen bij Eleshop wat besteld wat naar alle tevredenheid is afgeleverd. Je wordt keurig netjes op de hoogte gehouden over de status van de levering en tot nu toe ben ik daar zeker niet in teleur gesteld, alles netjes en snel geleverd! Ook de ondersteuning per telefoon voor een vraag of advies, vriendelijk personeel en men neemt de tijd voor een nuttig en behulpzaam antwoord, wat bij velen tegenwoordig nog ver te zoeken is Kort samen gevat: Top zaak!

Consequent hoge kwaliteit

Eleshop levert stipt en communiceert goed.

Guter Artikel zum guten Preis, schnell geliefert!

Das Paket sah auf den ersten Blick zwar etwas merkwürdig verpackt aus, es stellte sich aber heraus, dass das an der Wiederverwendung von Packmaterial lag, was ich sehr begrüße. Darüberhinaus war der Schutz der Ware in jeder Hinsicht gegeben. Danke!

Stipt en compleet

Ook tijdens de drukte van de afgelopen weken kwam mijn zending compleet en keurig verpakt aan. TOP!

Kwaliteit,Prijs en Service TOP

Meerdere meet en test apparatuur gekocht Recentelijk een tablet oscilloscoop deze deed een beetje raar deze terug gestuurd. Volgende dag een nieuwe gekregen deze werkt top. Gewoon goed zoals het moet.

JBC soldertips bleken op voorraad en werden snel geleverd

Extreemnsnel bezorgd HELEMAAL HAPPY

geleverd zoals beloofd

De bestelling zou pas in Januari geleverd worden omdat er 1 item niet in voorraad was. Na even gebeld te hebben, is er snel een oplossing gekomen en werd ik 2 dagen later verrast door een pakjesdienst aan de deur.

Alles okay

Prima werkend apparaat en op tijd geleverd. Tevreden.

Ware gut - Lieferung schnell

Die Ware (Wärmebildkamera) entspricht der Beschreibung im Shop, war schnell bei mir und funktioniert! So muss es sein

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Van het begin van het bestelproces tot op en zelfs na levering krijg je steeds voldoende info. De website is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Geleverd product voldoet aan de eisen en is origineel. Dus geen namaak. Eleshop hanteert ook aanvaardbare prijzen. Op die manier blijf ik klant.

altijd weer goed !

Altijd weer goed, 2 duimen omhoog !

Snelle levering. Goede website

Het product was zoals getoond op voorraad en binnen twee werkdagen verzonden. Website is eenvoudig maar goed te navigeren.

Snel bezorgd

Gemakkelijk besteld. Het pakketje was goed ingepakt en is snel bezorgd. Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling, maar nadat ik heb gebeld is dit prima opgelost.

Good price, very fast delivery

Great shop.

Snel, zonder gezeur, goede productselectie

Snelle en correcte bediening

Eerst snel en correct telefonisch advies gekregen. Daarna perfect geleverd en ondertussen overtuigd van de juiste keuze.

Geweldig winkel

+- 10 keer besteld. Altijd supersnelle en correcte levering. Nooit problemen gehad.

Fijenhof 1 A

5652AE Eindhoven