Goed contact met de klantenservice

Na wat aanloop problemen is het opnemen met de PC210 IR camera opgelost. Er stond een oude faq op de site, is nu opgelost

Alles Bestens.

Hat alles super geklappt. Ware gut verpackt hier angekommen. Danke.

Snel!

Top verzorgd.

Stipt volgens planning

Dit is mijn eerste bestelling. Een volgende bestelling zal zeker plaats vinden. Met vriendelijke groeten, Henk PA3CLL

Het product en de service is precies zoals ze beloven

Niks op aan te merken

Een winkelervaring waar andere webshops een hoop van kunnen leren!

Ik stond recent voor de keuze tussen twee RF spectrum analyzers en heb Eleshop gebeld met de vraag wat het verschil tussen de twee is en waarom ik 1 over een ander zou verkiezen. Na vakkundig advies ingewonnen te hebben heb ik de bestelling geplaatst, maar helaas had de Rabobank op dat moment een betaalstoring. De order was wel gestart maar hing op betaling en nog voor ik daar zelf achteraan kon gaan kreeg ik al een mailvan Eleshop, dat er een betalingsstoring is en of ik wil wachten of de betaling alsnog verwerkt wordt, or dat ik een nieuwe bestelling plaats en zij de oude voor mij annuleren. Hierbij werd ook duidelijk en expliciet aangegeven dat als de betaling van de eerste bestelling alsnog doorkwam, dit teruggeboekt werd en een dubbele verzending voorkomen. Dit alleen al voelt voor mij 100x beter dan de "service" die de grote dozenschuivers pretenderen te geven. Ik ga hier absoluut vaker bestellen in de toekomst en ik kan iedereen van harte aanraden dit ook te doen!

Prima webshop

Communicatie en afhandeling is zeer goed. Enige min-punt dat ik kan noemen is de pakketdienst die ze gebruiken. DHL heeft minder servicepunten dan post.nl.

Pakket correct en snel geleverd

Snelle en duidelijke feedback van het leverproces

Precies zoals omschreven en perfect afgeleverd.

Je hoeft niets meer uit China overlaten komen. Je hebt hier garantie, de volgende dag inhuis en geen clones. Dat voor een paar euro meer.

Betrouwbare verkoper.

Website duidelijk. Levering supersnel. Al vaker besteld. Altijd perfect verlopen!

Schnelle Lieferung, gute Preise und einwandfreie Ware

Ich habe eine Atten ST-8800D Heißluft-Station zu einem sehr guten Preis bekommen und die Ware wurde gut verpackt und schnell geliefert.

Alleen maar positieve ervaringen met Eleshop

Ik heb al heel wat bij Eleshop gekocht. Scherpe prijzen en een zeer snelle en accurate afhandeling van de bestellingen. Ook zijn ze goed bereikbaar en staan je geduldig te woord voor vragen en adviezen e.d.

zeer goede naverkoop service

Zeer goed ervaring met garantieservice an Eleshop

Korrekte afhandeling en snel antw. bij probleem

Korrekte afhandeling en snel antwoord bij probleem. Zelfs met Murphy wordt afgerekend.

Fijne winkel, goed aanbod, goede service

Fijne winkel, goed aanbod, goede service

Supermooi soldeerstation van JBC gekocht!

In mijn zoektocht naar een nieuw soldeerstation werd ik getriggerd door de video van Eleshop waarin verschillende soldeerstations met elkaar vergeleken werden. Het verhaal van de actieve punt van JBC sprak me hierbij enorm aan. Razendsnel op temperatuur en makkelijk te verwisselen punten. Nu heb ik al 45 jaar twee JBC soldeerbouten, 15 Watt en 35 Watt, toen ook al met een speciale punt (longlife punt). Zeer fijne soldeerbouten! Deze ervaring met het merk JBC en de innovatieve actieve punt hebben mij doen besluiten een soldeerstation van JBC aan te schaffen. Wat een top soldeerstation!

Prima prijs en service

4 RSP1a sdr ontvangers gekocht. Snel geleverd, keurig verpakt. Prima service!

Ik bestel vaker, maar laat eigenlijk nooit reviews achter. Voor het eerst heb ik (door een eigen fout) contact met de klantenservice gehad. Daar ben ik zo snel en adequaat door geholpen dat ik ze toch eens een beoordeling wilde geven :)

Alles bestens

Alles gut gelaufen. Super Kommunikation, schneller Versand.

super TinySA via super shop

Eenvoudig online te bestellen. TinySA is origineel geen Chinese namaak. Snelle verwerking van de bestelling, idem verzending. Dank voor de goede zorgen.

Schitterende webshop met zeer competitieve prijzen

Reeds enkele jaren ben ik klant bij Eleshop. Keer op keer weet deze webwinkel mij te verrassen met de snelle service en de competitieve prijzen. Regelmatig zijn er interessante acties, maar over het algemeen zijn de prijzen sowieso lager dan bij de concurrentie. Zonder dat dit ten koste gaat aan de kwaliteit van de dienstverlening. Bedankt aan het team van Eleshop!

Prima webshop voor meetapparatuur

Prima webshop voor meetapparatuur. Met snelle en duidelijke ondersteuning bij vragen.

Alles sehr gut gelaufen

Es gibt nichts zu meckern. Ganz im Gegenteil. Ich kann nur ein großes Lob aussprechen

Prima prijs en zeer vlotte orderafhandeling.

Vorig jaar kocht ik een oscilloscope bij Eleshop. Ik was toen onder de indruk van de snelle orderafhandeling van Eleshop. Toen ik op zoek ging naar een LCR meter keek ik daarom weer of zij konden leveren wat ik wilde hebben. Ik had namelijk al gekozen voor de DER EE DS-5000. Dat blijkt een prima LCR meter. Eleshop leverde die tegen een scherpe prijs. De orderafhandeling blonk wederom uit in snelheid. 'sAvonds besteld, volgende dag bezorgd. Petje af.

Snelle bezorging van goede electronica

Alweer een positieve ervaring

Fijenhof 1 A