Goede prijs

Mooie aanbieding,veel goedkoper dan in de winkel

Een goede prijs en goed verzorgde verpakking

Wat ik erg fijn vind is dat de bestelling als brievenbus post wordt verzonden. Bovendien zijn de producten bij 'De online tandarts' goedkoper dan dat ik bij een andere leverancier had betaald.

Helemaal prima

Bestelling was keurig netjes verpakt en werd snel geleverd. Ik vind de webshop een aanrader en zal zelf zonder twijfel hier weer bestellen.

Na het bestellen duurt de bezorging langer dan door jullie aangegeven

Fijn in het gebruik. De bezorging liet te wensen over

Correct

Fijn

Zeer fijne producten…danke

Snelle levering.

Snelle levering.

Fijne en snelle service

Duidelijke communicatie en snelle bezorging.

Prima ervaring

Goede prijs en levering

Verkeerde artikel

Dit is reeds de 2e keer dat een ander artikel geleverd wordt dan besteld is. Op de paklijst staat wel het goede artikel. Ik vermoed dat wanneer iets niet op voorraad is, gewoon een ander artikel dat er enigszins op lijkt geleverd wordt.

Vlotte afhandeling!

Besteld en vlot verstuurd.

Geen klachten, helemaal prima.

Erg snelle afwerking van de bestelling.

bestelling

snel besteld, snel geleverd

Product was goed geprijsd en keurig thuisbezorgd

Tevreden over de service, verzending en de producten van dit platform.

nog niets ontvangen

ik heb nog steeds niets ontvangen.dus kan ik ook geen beoordeling geven

Snel geleverd.

Besteld product snel geleverd.

Bestelling nog niet binnen

Beetje raar om een beoordeling te vragen ,de bestelling is nog niet geleverd.

Snelle goede service

Voor een mooie prijs.

Snelle verzending

Had al eerder besteld, goedkoopste in pete ragers

Prima service, vlotte levering zoals altijd

Goede en vlotte service

Niks ontvangen

Niemand reageert op mijn mail.

Beloven het de volgende dag te leveren maar komt pas dag 5

Ik had producten besteld daar stond bij de volgende dag geleverd dit was op woensdag voor 12.00 uur al. en is nu maandag en nog steeds niks ontvangen. Inmiddels al bij apotheek gehaald dus kan gelijk retour al het aankomt.

Awful

I haven't received my order yet and I've not been receiving any reply from the costumer service when I contacted via email.

Lange verzendtijd

Had mijn bestelling gedaan en pas na 1,5 week binnengekregen, voor de rest ben ik tevreden

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.