Product voldoet

Levering duurde wel lang. Als je zegt dat het gereed is voor verzending en je krijgt het 5 dagen later dan is er nog ruimte voor verbetering.

Ruim aanbod en goede prijs kwaliteit verhouding..

De ragers zijn van hoge kwaliteit en reinigen uitstekend.

Door vertaging in de bezorging bij post.nl kwam mijn pakket niet. Reageerde snel terug op mijn mail

Beter laat dan nooit

Mijn bestelling leek zoek, maar kwam toch nog. Vriendelijke reactie op mijn email en behulpzaam.

Geen levering en geen reactie

BESTEL HIER NIET!!! 72% 1 STER BEOORDELINGEN OP TRUSTPILOT, ZE LEVEREN NIET EN REAGEREN NIET TELEFOONNUMMER WERKT NIET Op 28 april een bestelling gedaan voor 45 euro, wel een mail gekregen diezelfde dag nog dat het verzonden was. Nooit iets binnen gekregen. Paar keer geprobeerd te bellen maar telefoonnummer werkt niet. op 3 mei een mail gestuurd, geen reactie, op 6 mei een mail gestuurd, geen reactie. Nu net weer een mail gestuurd, een boze mail dit keer, maar ik verwacht er weinig van. Ga er toch werk van maken dan, ben er klaar mee. Helaas heb ik niet eerst op trustpilot gekeken, daar staan 72% 1 ster reviews!!! Ik dacht hier al eerder besteld te hebben en dacht dat dit een legit bedrijf was, blijkbaar niet dus. Mocht ik ernaast zitten en ik krijg alsnog mijn spullen of mijn geld dan zal ik mijn review zeker aanpassen, maar tot die tijd niet.

Snel en akkuraat.

Producten van goede kwaliteit, snel en nauwkeurig geleverd.

Slecht, niet geleverd, geen contact.

Bestelling geplaatst, hierna geen bevestiging ontvangen. Na een dikke week wachten nog steeds niets gehoord en geen bestelling ontvangen. Geld is wel afgeschreven van bankrekening. Twee mails gestuurd, geen bericht terug. Telefonisch geprobeerd hen te bereiken, dan krijg je een bandje aan de lijn met “ dit nummer is niet bereikbaar”.

Bestelling nooit onvangen

Wat moet ik er nog meer over zeggen? Geen reactie op mijn mail en na een week nog steeds niets binnen.

Communicatie slecht

Ik deed een bestelling ruim voor 20:00 uur, in hun advertentie laten ze weten dat de volgende dag bestelling binnen komt. Inmiddels 7 dagen later geen pakket. Dus ik mail, bel het nummer, totaal geen contact. Men laat niets van zich horen...., is te gek voor woorden. Het klachten formulier vul je in, daarna moet je weten laten geen robot te zijn, en dit herhaalt zich duizenmaal. Dus ook van die kant kans op respons, daar de klacht nooit op deze manier verstuurt wordt. Daarna dreigde ik het uit handen te geven aan een incassobureau en eindelijk respons. Mijn bestelling was niet in voorraad, moest nog binnenkomen. Dan kan gebeuren, maar dan moet je het de klant wel laten weten en niet in ongewisse laten zitten en de klantenservice bemannen. Uiteindelijk het bestelde netjes binnen gekregen, dus daarvoor mijn dank. Geef drie sterren vanwege slechte communicatie en geen repons op mijn telefoontjes en mailen. Men heeft uitgelegd dat zij in een opzetfase verkeren, maar dat is geen excuus om dan maar niets van je te laten horen, terwijl de klant zijn geld al heeft overgemaakt. Misschien dat ik later weer bestel, ondanks dit hele gebeuren, omdat ik weet dat alle begin best moeilijk kan zijn. Een tip, een item niet in voorrraad, verwittig dan de klant hierover en ga geen dommetje spelen, hopende dat de klant het niet erg vindt.

Snel geleverd, goed verpakt.

Alles volgens afspraak.

Uiterst positief

Ik heb het niet

Nog steeds niets ontvangen

Prettig sfeer, professioneel

Altijd erg leuk en persoonlijk contact, goede adviezen, zeer kundige tandarts. Ook de mondhygiëniste levert top diensten.

waarom is er geen contact

Mijn bestelling al een tijd geleden verstuurd en die hangt nog in 'status verzending' Er reageert niemand van de klantenservice dus geen idee hoe ze aan dit service cijfer komen want voor mij is het een webshop van niks. Niets meer bestellen, dit was eerste en laatste keer. Het zou fijn zijn als er iemand reageert op mail, telefoon of whatsapp (binnen 24 uur, mijn hoela!!)

Duidelijk en heel snel!

Goede en snelle levering

Tandenragers netjes verpakt en keurig op tijd geleverd dus blij

Niet bereikbaar, niet geleverd.

Zes dagen geleden bestelling geplaatst voor €51.40 en betaald. Tot op heden nog niets geleverd. Inmiddels 2 mailtjes gestuurd maar helaas geen reactie ontvangen. Vanmorgen telefonisch contact gezocht waarbij een ingesproken bandje laat weten dat "dit nummer" niet bereikbaar is. Mag toch hopen dat dat "ik er niet ingelegd" ben en mijn geld foetsie is.

niet geleverd, niet bereikbaar

bestelling betaald en niet geleverd na 10 dagen (levering voor 20.00 gedaan , bestelling de volgende dag geleverd volgens de site) Wordt niet gereageerd op de mail en het telefoonnummer is niet bereikbaar. Logo van thuiswinkel.org op de site maar zijn daar helemaal geen lid. Melding gedaan bij thuiswinkel.org van misbruik logo maar daar heb ik mijn bestelling niet mee.

Alles naar wens verlopen.

Groot assortiment en snelle levering

De ragers die ik bestelde zijn veel goedkoper dan in de winkel en je hebt ze razendsnel in huis

Super snelle levering

In de morgen zag ik dat mijn ragers op waren, even opzoeken waar ik die kon kopen en een beetje vergelijken waar het goedkoopst en dat waren jullie . Op een goede webside alles besteld en bijna de volgende dag alles in de brievenbus gekregen, lekker snel en keurig verzorgd.

Had beter verwacht

Het duurde heel lang voor bestelling verzonden werd, moesten zelf mailtje sturen, toen binnen 10 min. verzonden. Aflevering was niet netjes. Pakketjes pastten niet in brievenbus, maar is wel geprobeerd, gevolg verpakking beschadigd. Kortom: rommelige vertoning.

lang wachten

ik moest lang wachten omdat het bestelde niet in voorraad was. Ik moest er zelf achteraan bellen

Goed product

Product zoals omschreven

Enige plek waar ze nog mijn aanbevolen tandenstokers verkopen

Door mijn tandarts is gebruik van ragers aanbevolen, nu lijkt het dat deze nergens meer te krijgen zijn, behalve bij de online tandarts. Gemakkelijk te bestellen, vlotte levering en nog een kadootje erbij. Dan ben ik tevreden klant.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.