Snelle levering en aantrekkelijk geprijsd!

Vlotte bezorging

Volledig voldaan aan berwachting

Goed, maar het traject account aanmaken kan beter

Het aanvangstraject laat te wensen over. Ik kreeg steeds de foutmelding dat mijn wachtwoord niet zou kloppen terwijl ik nooit eerder op de site was geweest. Uiteindelijk na veel pogingen zonder account in te loggen, heb ik wel een vast account aangemaakt en toen ging het vrij vlot.

Mijn bestelling werd snel geleverd

Duidelijke website, mijn bestelling werd snel geleverd

Uitstekend.

Professioneel, top behandeling.

SNEL GELEVERD

SNEL GELEVERD EN VOOR EEN MOOIE PRIJS

Goede prijs!

Prima winkel goedkoop

fijne site en groot assortiment makkelijk bestellen en tegen een mooiere prijs. Snel bezorgd

Prima producten

Snelle levering en prima producten voor een goede prijs

Lange levertijd

Er wordt gezegd: voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis. Ik wacht nu al een week en hoor ook niets meer. Hopelijk komt het nog wel

Waardeloos..

Hier nooit bestellen, je krijgt je bestelling niet.. **********... Ik wacht inmiddels al een week op mijn bestelling, email gestuurd, daar krijg je dus ook geen bericht over terug. Dus wees verstandig, kijk verder en bestel hier i.i.g. niet...

Snelle levering!

Prima service!

Zowel het bestellen als het afleveren van de producten ging perfect!

Niets op aan te merken.

Zou een brievenbus pakket zijn ,maar ik moest het ophalen.

Niks ontvangen

Nog niks ontvangen. Krijg steeds melding van DHL dat ze komen. Na 3 dagen nog niks gezien

Zeer goede ervaring.

Het juiste artikel in zéér korte tijd ontvangen.

voordelig en snel

Ze zijn niet duur, en het werd snel bezorgd.

Top product

Werkt goed bij lichen planus, geen pijnlijk tandvlees meer.

Bestelling gedaan, volgende dag al bezorgd. Stevig verpakt, prima in orde.

top

snel geleverd!

alles prima

alles prima dat is alles

Snelle service voor een goede prijs

Ik had snel gevonden wat ik zocht en de prijs was aantrekkelijk vergeleken met andere aanbieders. Mijn bestelling de volgende dag in huis.

Op zoek naar nieuwe ragers en deze hier besteld. Bestellen ging gemakkelijk en alles was zo gepiept. Dag later lag alles, zoals gezegd, in de brievenbus!

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.