Prima producten, prima prijs, snelle levering

Geen opmerkingen - zie kopregel

Duidelijke website en informatie, snel geleverd, niet alles wat ik wilde was op voorraad, maar genoeg andere keus

Helemaal goed: snel en betrouwbaar

Helemaal goed

Betaald en niks ontvangen

Er word gezegd/beloofd dat je snel je bestelling krijgt. 4 dagen verder ….niks Op trustpilot ook geen goede recensies over dit bedrijf. Het zijn geen wereld bedragen maar dan nog.

Tot nu niet goed

Verkeerde bestelling gekregen wordt niet geageerd op mijn mails

Snel,voordelig en goed.

Een ware spammer

De Online Tandarts gaat je flink spammen nadat je een order hebt geplaatst. Titels zoals: "Wij stoppen er mee" en "Opgelicht" is click-bait en ronduit spam. Een uit zo'n spammail die als onderwerp "opgelicht" heeft: Mogen wij je iets vragen? ... Als jij tevreden bent over onze service en je nooit het gevoel hebt gehad dat je bent opgelicht, dan zouden we het enorm waarderen als je dat wilt delen in een review. Waarom we dit vragen: Wij werken niet samen met Google en Trustpilot als reviewpartner. Daardoor blijven alleen negatieve ervaringen zichtbaar, terwijl tevreden klanten vaak niets achterlaten, omdat zij geen review uitnodiging krijgen na aankoop. Op Kiyoh zien we dat verschil wél — en dat voelt scheef. Een slimme truc van Trustpilot om alsnog klant te worden en de negatieve reviews om te buigen.

Tevreden!

Producten voor een mooi prijs. Snelle levering. Ik ben tevreden.

een man, een man, een woord, een woord.

Niet de eerste keer dat we bestellen bij de online tandarts en tot op heden zéér tevreden! Op Donderdag bestelt, Vrijdag geleverd zoals aangegeven. Mooie prestatie!

matig

Wat ik dan echt vreemd vind, dat het énige wat jullie als bedrijf zouden doen kunnen om de levering echt plezierig voor de klant te maken is, dat je met viltstift even een puntje zet in het vakje welke maat erin zit.....dus : zoveel mm, XXL etc. En dan doen jullie dat niet...dat maakt dat ik De online tandarts toch rangschik in de categorie 'ordinaire pakjes-schuivers' (wij in de ICT spraken altijd over 'dozen-schuivers' wb de leveranciers van ICT-apparatuur, vandaar!)

Goede catalogus en snelle afwikkeling.

Prima site

Prima service, dus er komt vast nog wel weer een bestelling.

Uitstekend!

Snel, vlot en goed.

Prima webwinkel

Een snelle en complete levering van de bestelling.

Niks gekregen!

Besteld bij deze tandarts, maar helaas niks gekregen. De BOT en helpsdesk kunnen me allleen vertellen: "Volgens t&t is deze al op 20 januari bezorgd in de brievenbus". Dat kan wezen, maar dus niet in de mijn brievenbus.

Altijd het juiste artikel snel bezorgd tegen goede prihs

Ben zeer tevreden omtrent de snelle reactie na plaatsen van mijn bestelling

Tand raggers

Interprox tandraggers prima kwaliteit

MMMM niet zo

De levering duurde lang. En ondanks 2x een mail hierover sturen, geen reactie. Uiteindelijk, is de levering, wel (te laat) aangekomen.

Interprox ragers besteld. Goede prijs en vlotte levering.

Geen reactie

Op 15 januari tandenstokers besteld. Volgens hun website wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Na 1,5 week nog niets binnen. Emailtje gestuurd maar geen reactie.

Precies wat we nodig hadden.

Tandenstokers besteld voor een mooie prijs. Duurde even maar toch.....

Snel en goedkoop

Breed assortiment en een stuk voordeliger, dan elders.

Snel

Snel geleverd door de brievenbus

Bestelling nog niet binnen

Tandwas besteld omdat deze niet in winkels was te krijgen. Speciaal voor deze webwinkel gelozen omdat deze snel zouden leveren. Nog steeds niets binnen

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.