Goedkoop en snel in huis. nel verstuurd,

Giedkoopste in prijs en de dag na bestellen alles netjes afgeleverd.

Een goed artikel voor een goede prijs

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen en snelle levering

slechte communicatie ; levering hopeloos te laat

levering hopeloos te laat ; tussentijds nul informatie en communicatie ; op herhaalde verzoek geen reactie gekregen

Mijn bestelling nooit aangekomen.

Opgelicht

Correcte n snelle afhandeling

Het is een zeer klantvriendelijke manier van bestellen

Snelle bezorging

Had mijn pakket de volgende dag al in huis

Goede ervaring

Ik heb meerdere keren wat besteld en heb een goede ervaring.

noodzakelijk

omdat ik ziek ben, medicijnen slik waarvan ik een droge mond krijg, in de zin dat de Xyliments noodzakelijk voor mij zijn. ze zorgen er perfect voor dat ik gewoon kan blijven functioneren, en niet bewust ben van mijn mond.

Goede service en duidelijke website

Goede informatie op website en snelle service.

snelle bezorging in een goede verpakking…

Snel bezorgd.

Niets gekregen

Geen pakketje ontvangen, ook geen reactie op mijn mail gehad

Zeer slecht

16 september een bestelling geplaats en tot op heden niks ontvangen. Op mail wordt niet gereageerd!

Goede producten en snel in huis!

Bestellen gaat snel en de levering ook!

besteld. keurig op tijd geleverd stond wel bij de bestelling brievenbuspakketje maar het zat in een doosje, maar ik was thuis dus geen probleem

Bestelde ragers naar tevredenheid geleverd, ruime keuze.

Niet geleverd wat ik besteld heb

Op 26 september jl. heb ik een bestelling geplaatst voor 3 stuks x-ribbon flosdraad. Totaalprijs was EUR 28,94. Op 27 september jl. werd mijn bestelling bezorgd, maar bleek er slechts 1 stuks geleverd te zijn. Ik heb hierna meermaals geprobeerd per e-mail en telefoon contact op te nemen met de webwinkel, maar ik krijg geen contact of reactie. Ik voel mij belazerd.

Tandenragers besteld voor een zeer gunstie prijs, de levering was supersnel

Teleurstellend

ik had drie dingen besteld en maar twee ontvangen. Twee keer een mail gestuurd en geen antwoord hierop. In mail ook foto van wat ik besteld had en wat ik ontvangen heb. Jammer dat jullie niet telefonisch te bereiken zijn

Goede kwaliteit

Beter als wat ik eerst allemaal kocht.

Kan het niet beoordelen

Ik kan niets beoordelen omdat ik het bestelde nog steeds niet heb ontvangen

Helaas niet geleverd en geen reactie op mail

Producten zijn niet geleverd en op de mail krijg ik geen reactie

Snelle levering en prijs en kwaliteit verhouding goed.

Teleurstellend

Ik heb naar mijn philips tandenborstel gezocht en kwam uit bij de sonos, daarvan heb ik 10 borsteljes gekocht. Deze passen dus niet. Ook heb ik tandenstokers gekocht waar ik wel tevreden over ben. Misschien kan ik de overige 9 terugsturen 1 heb ik dus gebruikt om te proberen, jammer hoor. En kan ik mijn geld hiervoor terugkrijgen.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK