Een meer dan correcte afhandeling van onze bestelling. Snel en meer dan adequaat.Hulde!

Na een per ongeluk foutje (leeg zakje bestelde ragertjes ontvangen) kregen wij per ommegaande extra ragertjes toegestuurd. Dat noem ik nu eens klantvriendelijk!

Keurig op tijd geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

snel en correct

een klantvriendelijke website met een goed assortiment en de bestelling werd heel snel geleverd

Snel en Probleemloos

Het hele proces van bestelling t/m aflevering ging snel en probleemloos, wat een genot.

Helemaal top

Overzichtelijke website, alles is makkertje vinden. De prijzen zijn goed en de verzending is snel. Ga hier opzeker meer bestellen.

Snel nesteld, snel bezorgd

Producten snel geleverd en zoals besteld

Prima kwaliteit en levering

Op advies van tandarts tandenstoker s van TePe besteld. Top kwaliteit waar geen resten van borsteltjes achterblijven tussen je tanden.

Good service with fast shipping

Website is easy to browse and whatever dental needs you may have it should all be available.

Goede producten

Goede producten, groot assortiment, duurt wel een paar dagen voor het bezorgd wordt9

Niks mis mee

Snel, prima, niks mis mee

Goedkoop en snel bezorgd

Goede prijs en snel bezorgd!

Goed contact

Prima producten, duidelijke uitleg toen betaling verkeerd was gegaan. Prettige maar duidelijke toon.

Accuraat, meteen antwoord op chat en mail

En de prijs was ook nog erg interessant!

Vlotte levering

Goed verpakt en de volgende dag in huis in een woord top

prima geregeld

Snel geleverd!!

Fijne website, prima prijs.

Snelle levering.

positief

Prima, bestelling de volgende dag in huis.

Alles netjes op tijd en dat wat ik had besteld!

uitstekende produkten

Besteling liep vlot

Ik bestel al jaren producten via Tandartsonline. Super ervaringen!

Snelle levering, overzichtelijk website.

Bestelling is snel verwerkt en bij vertraging van de levering werd naar aanleiding van mijn mail adequaat en per ommegaande gereageerd.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK