Snelle service en veel producten meer dan in een fysieke winkel.

Zie boven

goed ik ben tevreden

ik had wat vragen die gelijk beantwoord werden, ik gebruik ze dagelijks het is super product

Bestelling compleet

Drogisterij heeft het product dat ik gebruik meestal niet op voorraad en moet dit bestellen. Dus dit is handiger.

Prima prijs

De beste merken voor de beste prijzen en vlot thuisbezorgd

Vlotte bezorging

Betrouwbaar, snel en goed geprijsd

Snelle levering, goede en brede waaier aan producten. Betere prijzen dan meeste online shops.

Goede prijs

Goede prijs Wel een paar dagen moeten wachten, maar dat geeft niet

snelle levering,

bestelling werd snel geleverd ondanks vooraf aangekondigde mogelijke oponthoud door overbelasting bezorgers door Coronacrisis. verder was er niets aan te merken op het geleverde, alles wat besteld is, is geleverd en in goede orde ontvangen.

Overzichtelijk en veel keuze

Prettige website en volop keuze in producten.

Makkelijk besteld, snel in huis.

Fijne overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snel in huis.

Accuraat en snel geleverd!

We zijn erg tevreden.

Snelle service en goedkoop

Goede service en snelle levering. Pakketje verdeeld over 2 enveloppen zodat het gewoon in de brievenbus kan helemaal top.

Prima keuze!

Producten zijn makkelijk te bestellen en worden in een keurige verpakking afgeleverd.

prima product prijs verhouding

netjes verpakt met gratis monster erbij

trust

snel bezorgen,

prima!

Ik heb een aantal tandenraggers besteld, en dit is de 2e rimender voor een beoordeling. Levering iets langer, maar ben er van overtuigd dat dit aan postNL licht... jammer dat ze blijven vragen om een beoordeling... anders ook geen reactie achter gelaten wat trouwens 5 sterren waard zou zijn.

Goede, snelle service

Er ontbrak een artikel bij mijn bestelling, waar ik pas later achter kwam. Dit was echter geen enkel punt, zonder enig probleem kreeg ik het artikel alsnog opgestuurd. Goede en vriendelijke service!

top!

snel geleverd, goede prijs

Prima prijs voor speciale medicatie

Xylimeds nog nooit van gehoord en ook niet door mijn eigen tandarts voorgeschreven. Mijn speekselklieren werken 's nachts niet en met deze medicijnen werken ze in ieder geval 5 uur

de aflevering duurde lager dan verwacht. Waarschijnlijk de drukte bij de post

gb

Al kan de site wat beter , wij vonden wat wij wilden hebben !!

Zeer snelle levering en scherpe prijzen . Prima dus !!

Eenvoudig product vinden en bestellen

Duidelijke website van uitzoeken tot de uiteindelijke bestelling. Ik wist wat ik nodig had dus zo geregeld allemaal.

Goede levering

Bestelling geplaatst, goede communicatie per mail en snelle levering.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK