Snelle en goede levering.

Zeer tevreden over de geleverde raggers

Echt goedkoop!

Ik haalde de producten eerst altijd bij de apotheek. Via de online tandarts is het echter stukken goedkoper! De levering was ook erg snel

Duidelijk, makkelijk en betrouwbaar.

Wat kan ik nog toevoegen? Scherpe prijzen!

Snel geregeld

Makkelijk, snel en op tijd

Snelle levering, veel betaalmogelijkheden

Snelle levering en scherpe prijs.

voor herhaling vatbaar

na een eerste aarzeling (omdat ik 3 verschillende adressen van ze vond op internet) toch maar besteld omdat ik achteraf kon betalen. Prima assortiment, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering (via PostNL). Helaas had PostNl wat afleverproblemen maar contact met De online tandarts hierover verliep snel en effectief. Wat mij betreft een aanrader.

Een van de weinig bedrijven waar ik mijn spullen kan kopen!

Betrouwbaar, snel, goed assortment.

verrassend

de tandarts online verraste me door snel het bestelde te sturen en zelfs meer dan dat. maar je mag er niet op rekenen dat hij altijd zo royaal is. in elk geval is duidelijk dat service bij hem belangrijker is dan winst.

Goedkoopste tepe ragers

Bij de mondhygienist kreeg ik ragers van tepe mee en deze zijn inderdaad beter dan alle andere van de drogist. Tepe is helaas niet te koop bij fysieke winkels dus moet het wel online. Graag zie ik minder verzendkosten voor alleen tandenstokers, verder ben ik tevreden over mijn levering. Die overigens gratis was omdat ik voor €40 besteld had. €40 is wel veel voor tandenstokers dus ik heb nu een flinke voorraad

Tevreden

Goede website en snelle levering.

toppie

in de zeer drukke december maand een bestelling gedaan, nota bene 's middags en ander daags reeds ontvangen. Dat is toch geweldig!

Duidelijke site

Snel en makkelijk een keuze kunnen maken en snelle levering

Levering duurde wat lang

Online webstore was goed, mooi prijs voor de producten, maar de bestelling duurde bijna een week om aan te komen, al was het brievenbuspost, wat jammer was. Bestelling was gemaakt rond de Sinterklaas periode, dus wellicht vertraging was door die drukte.

Alles ging zoals verwacht; goede prijzen, snelle aflevering en top kwaliteit.

Helaas een verkeerde levering gekregen, maar zonder gezeur teruggezonden. Ga later opnieuw bestellen.

Prima jagers voor een schappelijke prijs

Zie boven

Mijn bestelling was ernstig vertraagd (waarschijnlijk ivm de drukte bij postnl). Hierover bericht naar de klantenservice van de online tandarts. Kreeg snel en correct antwoord. Inmiddels bestelling binnen. Dat was verder prima verzorgd.

Slachtoffer van vertragingen van Post.nl

De aflevering kreeg grote vertraging. Ik werd in ieder geval regelmatig op de hoogte gehouden. Dus Tandarts online valt in deze niets te verwijten.

goed en snel

Snelle levering, goedkoop

Snel en goedkoop

Ruime keuze, snelle service en de beste prijs.

Goede en snelle levering, en prima prijs.

Snelle service en goede overzichtelijke site!

Snel gevonden op de site wat ik wilde, en snel geleverd!!

Duidelijke site en prima prijs.

Zeer gebruiksvriendelijke site, concurrerende prijs en netjes thuis bezorgd.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK