Snelle service en goede producten

Had mijn bestelling de volgende dag in huis en hier bestellen scheelt veel in geld.

Betrouwbaar en snel.

Al eerder producten bij 'online tandarts' besteld. Opnieuw tevreden over de afdoening en snelle levering van mijn bestelling, zoals beloofd.

Online bestelling prima geregeld!

Veel keus en snelle bezorging!

Prima en snelle levering

Gezocht wat ik moest hebben en snel gevonden. Prima en snelle levering.

Goed en snelle service

Goed en snelle service

Snel ontvangen

Prima kwaliteits aanbieding

De bestelde interprox ragers werden per omgaande bezorgd voor een veel lagere prijs dan bij de apotheek of drogisterij

Levering en product zoals verwacht

perfect

Snelle levering, en goedkoop

heel snelle bezorging

Goed en snel geleverd

Goede website, niet te dure producten en snelle levering.

Zo besteld en snel in huis

Heel makkelijk mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en exact wat er besteld was. Prima service!

precies wat ik besteld had

zoals verwacht

razendsnelle levering en prima prijs

Vlot besteld en uitgebreide sortering mondragers.

makkelijk bestellen, voordelig en snel

Ik bestel regelmatig tandenragers bij de online tandarts en dat bevalt goed. Bepaalde maten zijn in de fysieke winkel niet te krijgen en hier wel. Handig!

Doen wat ze beloven.

Levering op tijd door de brievenbus.

producten die besteld zijn geleverd

De producten zijn geleverd alleen was er 1 doosje tandenstokers open gegaan en deze zaten los in de envelop.

Goede ru ik me keus

goed en berouwbaar

snelle levering en niet duur makkelijk te bestellen

Snelle en goede levering.

Zeer professioneel en coulant

Na mijn per abuis verkeerde bestelling kon ik die zonder probleem direct omruilen. De goede bestelling werd dezelfde dag naar mij toegestuurd, dus ruim voordat ze mijn retour zending konden hebben ontvangen. Ook waren de nieuwe ragers iets duurder, maar ik hoefde niets bij te betalen (ik had dat wel aangeboden). Top service!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle en correcte levering

op de overzichtelijke site heb ik snel gevonden wat ik nodig had

ik had een duidelijk boodschappenlijstje, logde in, kon snel vinden wat ik nodig had, keuze in hoeveelheden/prijzen heel overzichtelijk. verdere gegevens en betaling supervlot, bezorging volgende dag. alles naar tevredenheid1

comfortable and efficient

Everyone behaved professionally and kindly. The only downside is that my consultations have always started 15-20 minutes late.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK