Ik heb de artikelen besteld die ik nodig had vanaf een overzichtelijke website. Ondanks de coronacrisis vrij snel geleverd in een keurig pakketje. Volgende keer bestel ik daar weer!

Grandioos

Snel, compleet en concuretend qua prijs

Incomplete zending werd meteen opgelost

Website is duidelijk en de levering is snel!

Een volgende bestelling zal ik zeker weer bij "de online tandarts" plaatsen!

Efficient

Makkelijk te vinden wat ik nodig heb voor een goede prijs.

puntje van verbetering is dat als de zending in tweeën word gesplitst, dat dat dan wel even doorgegeven word

Geweldige, persoonlijke service

Wantrouwen tav anonieme onlinebedrijven die alleen geïnteresseerd zijn in het grote geld volledig onterecht bij dit bedrijf

volgens mij een goede prijs

snelle bezorging, prima product

snelle bezorging, prima product

wat ik bestel krijg ik snel en goed

makkelijke website, makkelijk bestellen en goed geleverd.

Gewoon goed

Levering was snel en was compleet. Geen problemen gehad en zou zeker nog een keer bestellen!

Groot assortiment en correcte levering.

Groot assortiment en snelle en correcte levering vOor een redelijke prijs.

Supersnelle levering en topproducten

Super producten

Makkelijk te bestellen en te ontvange

Ik heb borsteltjes besteld via de website en ontving ze per post de volgende dag. Prima dus.

Geweldige produkten en snelle levering

Goeie snelle site met uitgebreid aanbod van produkten en snel in huis

Goede en snelle service!

Ik ben erg tevreden met de snelle service van deonlinetandarts.nl. Met niet al te veel poespas, kom je al gauw bij hetgeen wat je nodig hebt. Het is een overzichtelijke site. Verder heb ik altijd goede ervaringen gehad met de snelle bezorgservice.

Uitstekende kwaliteit!

Dit bedrijf biedt kwaliteitsproducten aan. Het is fijn dat ze een compleet assortiment hebben wat het goedkoper maakt om meerdere producten tegelijkertijd te bestellen

Subliem!

Ik werd positief verrast door de inhoudelijke productkennis in combinatie met het advies wat ik gekregen heb. Naast de snelle levering ben ik ook uitermate tevreden over de geleverde producten.

uitstekend

Uitstekende uitvoering van de opdracht.

Foute levering die wel automatisch prima hersteld is

In eerste instantie kreeg ik 2 sets tandenstokers van 0,7 en 1 set tandenstokers van 1,0 te weinig geleverd die wel betaald waren. Twee dagen erna werden de manco's wel na geleverd, voordat ik had kunnen reclameren. Dat is wel prima hersteld. Gr.

Prima zoals afgesproken geleverd

Bestelproces prima verlopen evenals de betaling en bezorging.

Super top

Ik ben heel tevreden als er wat is kan ik ze appen en ik snel reactie terug en word goed geholpen

Komst belofte na

Goed verpakt en op tijd geleverd

Gewoon goed

Je krijgt in zeer korte termijn wat je bestelt tegen een redelijke prijs.. Dus gewoon goed!

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK