snel en correct geleverd
Zeer snelle en goed verpakte levering. Het ging bij mij om Curasept producten en de online tandarts kan goed concurreren op prijs. Je krijgt bij je bestelling ook nog een kortingscode voor je volgende bestelling. Dus al met al een prima ervaring voor mijn bestelling hier.
De juiste prijs voor goede A merken. Snelle levering en als je vragen hebt staan ze je snel te woord. Ik kom zeker terug!
De online tandarts werkt mijn bestelling snel en correct af.Bovendien is is de thuiswinkel meestal de goedkoopste met een uitgebreid en kwalitatief prima assortiment.
Door allerlei problemen is mijn bestelling pas 4 weken later geleverd. Uiteindelijk allemaal netjes afgehandeld, dus voordeel van de twijfel...
Revue originale
Besteld op 7 oktober en nog steeds niets geleverd. Producten zijn op voorraad volgens de website. Er wordt niet gereageerd op mail en de whatsapp klantenservice is wegens gebrek aan personeel onbereikbaar (aldus de website).
De levering duurde lang door leveringsproblemen. Uiteindelijk wel ontvangen en toch goed geholpen.
Revue originale
Slechte ervaring op 22/9 besteld maar nog steeds niets geleverd terwijl ik wel meteen betaald heb. Ook geen reactie op mail en chat. Zou hier zeker niet bestellen.
Na lang wachten is mijn bestelling bezorgd.
Revue originale
Op 1 oktober bestelling geplaatst en bevestiging gekregen. Ik zou binnen 1-2 werkdagen per brievenbus post bezorgd krijgen. Na een week niets gehoord en toen heb ik geprobeerd te bellen, wordt niet opgenomen. Op mijn email en sms wordt niet gereageerd. Ik heb 15 dagen gewacht, ik denk echt dat oplichters zijn. erg teleurstellend. Bestel aub niets bij hun.
Een duidelijke website zonder poespas en een duidelijk order formulier!
27 september bestelling gedaan tot op heden niets ontvangen en op mijn mail wordt niet gereageerd. Ook op mijn klacht via de thuiswinkelwaarborg website geen reactie. Kan fluiten naar mijn geld.
snelle acurate levering
De site is overzichtelijk en volledig. Gemakkelijk besteld en snel bezorgd.
Snelle verzending en niet duur
Na plaatsing en betaling van een order werd het akelig stil en werd er niet gereageerd op mail/contact. Het duurde even maar uiteindelijk werd het toch geleverd. Later uitleg gekregen dat er iets niet op voorraad was,
Revue originale
Na plaatsing en betaling van een order wordt het akelig stil. Er wordt niet gereageerd op mail/contact. Ga ervan uit dat ik naar mijn geld kan fluiten.
De assortiment op de website verbaIk was verrast door het assortiment op de website. Het plaatsen van een bestelling ging snel en eenvoudig. Snelle levering!!! En ook goede communicatie gedurende het hele proces. Ik werd op de hoogte gehouden van elke stap en dat waardeerde ik zeer.
Probeer je al weken de online tandarts te bereiken per telefoon/ email/ hun eigen contact formulier ivm niet ontvangen bestelling..0,0 respons. Zo slecht dit!
2 weken geleden een bestelling voor 2 soorten interprox ragers geplaatst. Levertijd zou binnen 1-2 werkdagen zijn. Bestelling direct via Ideal betaald en sindsdien geen enkel bericht of bestelling ontvangen. Via verschillende kanalen in totaal al 5 keer contact proberen te leggen, telefoon, app en mail maar op geen enkele manier wordt ergens op gereageerd! Ik wacht nog steeds op contact, mijn bestelling en mijn geld! Ga ergens winkelen als je iets geleverd wilt hebben
I ordered in the evening and received the order next day. Everything was perfect!
De bestelling was er binnen 2 dagen en klopte precies.
Logo ACM ConsuWijzer Click here for an English version Geachte lezer, Bedankt voor uw melding. U hebt het volgende bij ons gemeld: Waarover gaat uw melding? Webwinkel niet bereikbaar, zending niet aangekomen Om welk bedrijf gaat het? Deonlinetandarts Omschrijf uw melding kort, duidelijk en volledig. Op 21 augustus heb ik een bestelling gedaan van interprox tandragers. Helaas heb ik de verkeerde besteld. Daarom heb ik op 23 augustus de juiste interprox ragers besteld. De bestelling van 23 augustus zie ik wel aangekondigd in de app van postnl maar is niet bezorgd. Andere post die daarna staat aangekondigd is wel bezorgd. De webwinkel heeft geen telefoonnummer. Op WhatsApp of mail wordt niet gereageerd. On totaal heb ik € 77, 78 aan de webwinkel betaald en kan ik niet met ze in contact komen. Ik zal de verkeerd bestelde ragers retour zenden. Per mail heb ik ze laten weten dat ik gebruik wil maken van mijn herroepingsrecht en een terugbetaling verwacht. Maar de webwinkel reageert niet en is onbereikbaar.
Bestelling is geleverd
Revue originale
Geen respons waar mijn bestelling blijft
Easy to order and delivery is promptly
Goede site en goede snelle levering.
Service is voldoende
Voor €40 een bestelling geplaatst. Het zou de volgende dag geleverd worden. Niets ontvangen. Daarna een email gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft. Zij zeggen binnen 24 uur te reageren. Maar ik heb tot nu toe geen reactie gehad. Kijk uit!
16 Venenweg
Zwanenburg 1161AK
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.