Levering duurde wat lang

Online webstore was goed, mooi prijs voor de producten, maar de bestelling duurde bijna een week om aan te komen, al was het brievenbuspost, wat jammer was. Bestelling was gemaakt rond de Sinterklaas periode, dus wellicht vertraging was door die drukte.

Alles ging zoals verwacht; goede prijzen, snelle aflevering en top kwaliteit.

Helaas een verkeerde levering gekregen, maar zonder gezeur teruggezonden. Ga later opnieuw bestellen.

Prima jagers voor een schappelijke prijs

Zie boven

Mijn bestelling was ernstig vertraagd (waarschijnlijk ivm de drukte bij postnl). Hierover bericht naar de klantenservice van de online tandarts. Kreeg snel en correct antwoord. Inmiddels bestelling binnen. Dat was verder prima verzorgd.

Slachtoffer van vertragingen van Post.nl

De aflevering kreeg grote vertraging. Ik werd in ieder geval regelmatig op de hoogte gehouden. Dus Tandarts online valt in deze niets te verwijten.

goed en snel

Snelle levering, goedkoop

Snel en goedkoop

Ruime keuze, snelle service en de beste prijs.

Goede en snelle levering, en prima prijs.

Snelle service en goede overzichtelijke site!

Snel gevonden op de site wat ik wilde, en snel geleverd!!

Duidelijke site en prima prijs.

Zeer gebruiksvriendelijke site, concurrerende prijs en netjes thuis bezorgd.

de tandenborstel zijn super!

Heb tandenborstels besteld en zijn heerlijk in gebruik. Wendbaar en komen overal.

snel en makkelijk

snel en makkelijk

tevreden

snelle levering, dus tevreden

Eenvoudig te bestellen

Overzichtelijke keuzemogelijkheid

Tevreden

Snelle verwerking, afspraken nagekomen.

Nog steeds niets ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen dus ik kan mijn mening nog niet geven. Gelukkig toch gekregen ik denk verlaat vanwege de extra drukte denk ik super bedankt.

Snelle verzending en precies ontvangen wat besteld was.

Prima verzorgd, fijn dat het door de brievenbus kan.

Tevreden

Ik heb de bestelling dd 28/11 nog steeds niet ontvangen

zie hierboven Inmiddels heb ik de zending in goede orde ontvangen!! Dat het zo lang duurde voordat de bestelling binnen was lag aan de Kerstdrukte van de PTT en dus NIET aan de online tandarts!!!

Juiste informatie op de website

Ik ben tevreden

Slecht

Afgelopen maandag besteld zou de volgende dag in huis zijn, het is nu vrijdag en heb nog steeds niks ontvangen!!!!

Nette levering en correct product

Door de drukte bij PostNL heeft het pakket er langer over gedaan. een kleine update zou wenselijk zijn geweest. verder is het een correcte levering.

Prima ervaring,

Jammer dat de post wat traag is deze tijd

Snel en keurig geleverd

De bestelling werd snel en keurig geleverd. Prettig dat ze er ook kosteloos houdertjes bij hebben geleverd, leuk extraatje!

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK