Online webstore was goed, mooi prijs voor de producten, maar de bestelling duurde bijna een week om aan te komen, al was het brievenbuspost, wat jammer was. Bestelling was gemaakt rond de Sinterklaas periode, dus wellicht vertraging was door die drukte.
Revue originale
Online webstore was goed, maar de bestelling duurde bijna een week om aan te komen, wat jammer was.
Alles ging zoals verwacht; goede prijzen, snelle aflevering en top kwaliteit.
Helaas een verkeerde levering gekregen, maar zonder gezeur teruggezonden. Ga later opnieuw bestellen.
Zie boven
Zie boven
Mijn bestelling was ernstig vertraagd (waarschijnlijk ivm de drukte bij postnl). Hierover bericht naar de klantenservice van de online tandarts. Kreeg snel en correct antwoord. Inmiddels bestelling binnen. Dat was verder prima verzorgd.
Revue originale
Ik krijg nu een uitnodiging om de online tandarts te beoordelen, maar ik heb mijn bestelling nog niet eens binnen gekregen!!!
De aflevering kreeg grote vertraging. Ik werd in ieder geval regelmatig op de hoogte gehouden. Dus Tandarts online valt in deze niets te verwijten.
Revue originale
Ik snap niet waarom deze survey wordt gestuurd. Na twee weken wacht ik nog steeds op mijn bestelling. Het zal wel komen door gigantische drukte bij posterijen etc. Dus erg logisch dat ik bijzonder ongelukkig ben met de performance van online tandarts. Gelukkig heb ik nog goede herinneringen bij eerdere bestellingen dus jullie hebben nog geen klant verloren.
Snelle levering, goedkoop
Ruime keuze, snelle service en de beste prijs.
Goede en snelle levering, en prima prijs.
Snel gevonden op de site wat ik wilde, en snel geleverd!!
Zeer gebruiksvriendelijke site, concurrerende prijs en netjes thuis bezorgd.
Heb tandenborstels besteld en zijn heerlijk in gebruik. Wendbaar en komen overal.
snel en makkelijk
snelle levering, dus tevreden
Overzichtelijke keuzemogelijkheid
Snelle verwerking, afspraken nagekomen.
Ik heb nog steeds niets ontvangen dus ik kan mijn mening nog niet geven. Gelukkig toch gekregen ik denk verlaat vanwege de extra drukte denk ik super bedankt.
Revue originale
Ik heb nog steeds niets ontvangen dus ik kan mijn mening nog niet geven.
Snelle verzending en precies ontvangen wat besteld was.
Tevreden
zie hierboven Inmiddels heb ik de zending in goede orde ontvangen!! Dat het zo lang duurde voordat de bestelling binnen was lag aan de Kerstdrukte van de PTT en dus NIET aan de online tandarts!!!
zie hierboven
Ik ben tevreden
Afgelopen maandag besteld zou de volgende dag in huis zijn, het is nu vrijdag en heb nog steeds niks ontvangen!!!!
Door de drukte bij PostNL heeft het pakket er langer over gedaan. een kleine update zou wenselijk zijn geweest. verder is het een correcte levering.
Jammer dat de post wat traag is deze tijd
Revue originale
Ik heb ragers besteld. 2 dagen verleden verzonden, nog steeds niet binnen.
De bestelling werd snel en keurig geleverd. Prettig dat ze er ook kosteloos houdertjes bij hebben geleverd, leuk extraatje!
16 Venenweg
Zwanenburg 1161AK