razendsnelle levering en prima prijs

Vlot besteld en uitgebreide sortering mondragers.

makkelijk bestellen, voordelig en snel

Ik bestel regelmatig tandenragers bij de online tandarts en dat bevalt goed. Bepaalde maten zijn in de fysieke winkel niet te krijgen en hier wel. Handig!

Doen wat ze beloven.

Levering op tijd door de brievenbus.

producten die besteld zijn geleverd

De producten zijn geleverd alleen was er 1 doosje tandenstokers open gegaan en deze zaten los in de envelop.

Goede ru ik me keus

goed en berouwbaar

snelle levering en niet duur makkelijk te bestellen

Snelle en goede levering.

Zeer professioneel en coulant

Na mijn per abuis verkeerde bestelling kon ik die zonder probleem direct omruilen. De goede bestelling werd dezelfde dag naar mij toegestuurd, dus ruim voordat ze mijn retour zending konden hebben ontvangen. Ook waren de nieuwe ragers iets duurder, maar ik hoefde niets bij te betalen (ik had dat wel aangeboden). Top service!

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle en correcte levering

op de overzichtelijke site heb ik snel gevonden wat ik nodig had

ik had een duidelijk boodschappenlijstje, logde in, kon snel vinden wat ik nodig had, keuze in hoeveelheden/prijzen heel overzichtelijk. verdere gegevens en betaling supervlot, bezorging volgende dag. alles naar tevredenheid1

comfortable and efficient

Everyone behaved professionally and kindly. The only downside is that my consultations have always started 15-20 minutes late.

Ik heb de artikelen besteld die ik nodig had vanaf een overzichtelijke website. Ondanks de coronacrisis vrij snel geleverd in een keurig pakketje. Volgende keer bestel ik daar weer!

Grandioos

Snel, compleet en concuretend qua prijs

Incomplete zending werd meteen opgelost

Website is duidelijk en de levering is snel!

Een volgende bestelling zal ik zeker weer bij "de online tandarts" plaatsen!

Efficient

Makkelijk te vinden wat ik nodig heb voor een goede prijs.

puntje van verbetering is dat als de zending in tweeën word gesplitst, dat dat dan wel even doorgegeven word

Geweldige, persoonlijke service

Wantrouwen tav anonieme onlinebedrijven die alleen geïnteresseerd zijn in het grote geld volledig onterecht bij dit bedrijf

volgens mij een goede prijs

snelle bezorging, prima product

snelle bezorging, prima product

wat ik bestel krijg ik snel en goed

makkelijke website, makkelijk bestellen en goed geleverd.

Gewoon goed

Levering was snel en was compleet. Geen problemen gehad en zou zeker nog een keer bestellen!

Groot assortiment en correcte levering.

Groot assortiment en snelle en correcte levering vOor een redelijke prijs.

Supersnelle levering en topproducten

Super producten

Makkelijk te bestellen en te ontvange

Ik heb borsteltjes besteld via de website en ontving ze per post de volgende dag. Prima dus.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK