Supersnelle levering!!

Nog nooit zo snel een product geleverd gekregen.

Snelle levering!

Ruime keuze en goede producten!

Top !

Alles perfect verlopen: vanaf de bestelling tot aan de levering.

niet goed

bestelling 10 dagen ontvangen, telefonisch niet bereikbaar.

Snelle levering!

Goede communicatie, goed product en volgende dag al in huis

Snelle levering en tevreden over kwaliteit van het artikel.

Het juiste product, niet helemaal op tijd geleverd

Ik kon de tandenstokers van Stimudent die ik wilde kopen, nergens in fysieke winkels verkrijgen, dus begon ik er maar naar te zoeken via Google. De prijs van dit product vond ik gunstig, maar ik moet wel zeggen dat de communicatie over de levering beter kan. Ik denk dat het beter is om de belofte dat het pakket de volgende dag in huis moet zijn, als het de vorige dag voor 21:00 uur besteld is. Dat lijkt mij geen haalbare kaart en ik wil er verder niet te veel over zeggen, omdat ik het niet supererg vond, maar in het algemeen lijkt het me in ieder geval wel een punt.

Een aanrader en alleen een opmerking .

Alleen 1 opmerking. Had graag gelijk bij bestellen geweten dat het een brievenbus pakje was. Had ik geen middag van 4 uur zitten wachten. Verder helemaal top!

Goed maar een beetje trage bezorging

Blijf het apart vinden dat drogisterij meeneemspullen van een beoordeling voorzien moeten worden terwijl we al vele jaren hetzelfde merk en type gebruiken.

prima online bedrijf

snel en ok

Snelle levering van de bestelling. Zeer betrouwbaar en daarom fijn om hier online inkopen te doen.

Snelle levering en precies het product zoals aangeboden.

Goed, maar voor resultaat moet ik eerst nog naar de tandarts.

Snelle levering en prima prijs

Tandenragers die elders niet te krijgen waren, zijn in voorraad en tegen een redelijke prijs

Snelle levering en veel goedkoper

De goedkoopste wat betreft de producten die ik wilde bestellen. Vervolgens werd het ook snel geleverd.

Snel geleverd.

goede producten tegen scherpe prijs

ik bestel al tijden mijn tandverzorgingsproducten hier naar grote tevredenheid

Meer inhoud, minder verpakking!

Precies als aangegeven en voor een goeie prijs.

Prijs kwaliteit, prima!

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden. Snelle afhandeling. Ga zo door.

Fijne ervaring

Producten snel ontvangen. Het enige wat ik jammer vind is dat er voor achteraf betalen extra gerekend word. Maar op dat na alles bevallen.

Snelle afhandeling

Prima ! Snelle levering

Snelle levering prima prijs

Fijne website, goede prijs en snelle levering

Op de site kon ik gelijk de producten vinden die ik zocht. En door het snel afronden van de bestelling kreeg ik ook nog een 5% extra korting. De dag erna had ik de spullen in huis, erg fijn!

Snelle levering, verschillende manieren om te betalen en goede producten!

Snelle levering, verschillende manieren om te betalen en goede producten!

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK