De bestellingen zijn niet volledig.

Slechts, ik heb al 2 keer iets besteld. Bijde keren voor €40,00. En beide keren klopt de bestelling niet. De ene keer geen tandpasta en de 2 keer ,dat is 3 dagen geleden 20 pakjes tandenstokers niet geleverd. Dus geef ik zeker geen 5 sterren. En heb nog geen reactie terug van de 20 pakjes tandenstokers. Ik hoop voor de toekomst dat het beter gaat. Groetjes Anja van de Ven

De bestelde artikelen zijn bijna nooit meer te vinden in de winkels (online en fysiek) waar ik ze vroeger kocht. Hier zijn ze gelukkig wel beschikbaar, en tegen normaal tarief.

Goed! Snelle bezorging

Prima prijs en snelle bezorging.

Lang moeten wachten op bestelling

Ik heb ruim twee weken gewacht op mijn bestelling. Dit kwam omdat er iets van mijn bestelling niet voorradig was. Wat ik vervelend vond is dat ik geen bericht kreeg tussentijds waarom het zo lang duurde. Ik kreeg pas reactie toen ik zelf een mail had verstuurd naar tandarts on line over Waar mijn bestelling bleef.

Top en snel geleverd

Snelle en goede levering en goed producten

Eerst niets ontvangen. Uiteindelijk wel

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen. Gebeld maar er werd niet opgenomen. Daarna contact gezocht via de website. Ook geen reactie op. Het is inmiddels bijna 3 weken geleden dat ik besteld heb. Nadat ik deze review had geplaatst is mijn order direct opnieuw verstuurd en heb deze vandaag ontvangen. Hopelijk gaat het volgende keer beter.

Kan veel beter.

Ik moest mijn review ingeven maar ik heb bijna 2 weken op mijn bestelling moeten wachten. Het is per brievenbus post verstuurd. De envelop was helemaal beschadigd. Een doosje was helemaal leeg. Als het zo verstuurd wordt zorg er dan voor dat de doosjes niet open kunnen.

levering kwalitatief uitstekende producten

duidelijke website, vlotte levering, goede kwaliteit, breed assortiment

prima services

product prima mooie prijs en services prima

vandaag besteld morgen in huis zelfs nu nog

Ondanks drukte, warmte en wat dies meer maken ze hun leus waar ook met dank aan PostNL natuurlijk

Prima site

Bestelling op tijd en naar tevredenheid geleverd

Alles snel geregeld en verstuurd

Makkelijke bestelprocedure en vlot geleverd

Op tijd en ok

Supersnelle levering van bestelde artikelen.

Precies wat ik verwacht van een webwinkel.

Duidelijk en snel!

Duidelijke site en snelle levering!

Goede kwaliteit en snel geleverd

zie antwoord hier boven

Snelle levering en goede service

Ze hadden per ongeluk het verkeerde artikel opgestuurd. Een mailtje was voldiende om het juiste artikel gratis na te leveren. Ook deze was weer snel geleverd. TOPSERVICE

Zeer voordelige ragers, supersnel geleverd

Ik heb een grote hoeveelheid uiteenlopende modellen tandenragers besteld en die werden zeer snel per post thuisbezord. Goeie kwaliteit en zeer voordelig! Ik kan het iedereen aanbevelen.

Zoals ik graag zie hoe gehandeld wordt heb ik mijn bestelling ontvangen, dit alles tegen een concurrerende prijs

Goed is netjes verstuurt en aan gekomen bij mij

gunstige prijs, vlot geleverd

prijs is goed snel thuis bezorgd

Snelle levering en spotprijzen.

Mijn bestelde artikel is snel geleverd. Kon e.e.a goed volgen.

Bestelling geplaatst en de volgende dag zoals beschreven op de site ontvangen. Doen wat ze beloven.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK