Uitstekende en snelle service

Ik heb nu twee keer wat besteld en iedere keer wordt het snel geleverd!

Goed, goedkoop en snel

Gevonden met Google en door de concurrende prijs besteld. Vervolgens snelle levering en goed op de hoogte gehouden.

Makkelijk winkelen

Kon makkelijk mijn benodigde spullen vinden die ik zocht. Verzending was binnen 1 dag binnen. Top.

Prima compleet aanbod

Alle artikelen werden de volgende morgen al bezorgd. Top leverancier. De volgende keer weer

Snelle service, goede prijs

prima service, snelle levering

Snel en correct

Bestelling snel en volgens afspraak geleverd

snel en correct

bestelling gaat snel en wordt keurig afgeleverd. ongevraagd advies: 1: voor kleine bestellingen zijn de verzendkosten relatief hoog. 2: waarom geen keuze voor vrije keuze of bijvoorbeeld 10 borsteltjes per soort, scheelt plastic in het milieu

Makkelijke site!

Makkelijk bestellen en snel in huis!

Goede en snelle levering

Goede prijsstelling en duidelijke website

Ruim assortiment, goede prijzen en bestelling werd zeer snel geleverd.

Helemaal naar wens!

Interprox raggers gekocht: gunstig geprijsd, snel geleverd, gewoon in de brievenbus. Geen onnodige pakbon, die wordt digitaal gestuurd. Niks op aan te merken.

gewoon goed

Spullen besteld, keurig verpakt en op tijd geleverd. Voordeliger dan bij de reguliere drogisterij.

EXCELLENT

Uitstekend assortiment. Ruimer en meer gespecialiseerd dan de drogist. Op advies van mijn mondhygiëniste het juiste raggertje gevonden.

Snel en betrouwbaar

Blij met de snelle afhandeling Goede service

Betrouwbaar

snelle bezorging en makkelijke site

Snel en correct geleverd.

Mooie service dat de verzendkosten direct na aanmelding van de nieuwsbrief bij de eerste levering al verrekend worden.

Goede snelle levering

Zeer snelle levering.

Zeer goede kwaliteit, uitgebreid assortiment, goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snelle levering.

...

Zeer snel en goed

Flos raggers snel geleverd. Helemaal top en zeker aan te raden.

Snelle levering en veel goedkoper dan elders.

Ruime keuze. Deze bestelling is de 2de die ik bij de online tandarts geplaatst heb. Mijn ervaring bij de 1ste bestelling was goed en die heeft zich voortgezet bij deze 2de.

Plezierige behandeling door mondhygienist

Eerste afspraak in coronatijd. Goed protocol. Pijnloze behandeling.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK