Bestelling is goed, netjes en op tijd geleverd!

Na aanbevelen van mijn tandarts op de site op zoek gegaan naar easy-picks en deze direct besteld. Voor een eerste kennismaking is het mooi dat er geen verzendkosten berekend worden. Levering kwam 2 dagen later en ging prima door de brievenbus. Blij met mijn easy-picks!

snel bezorgd

Na 1 mailtje probleem opgelost, Goede service en prijs.

Makkelijk besteld en vlot geleverd!

Op de website makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en dit besteld. Daarna werd het zoals beloofd vlot geleverd. Prima webwinkel.

Correct en snel

Correct en zeer snel

Snelle en correcte levering tegen goede prijs

Snelle en correcte levering. Bestelde goederen geleverd tegen goede prijs

Goede betrouwbare service en levering, uitgebreid assortiment

Goede betrouwbare service en levering, uitgebreid assortiment

bestelde artikelen waren keurig op tijd

even een special artikel opgezocht op internet en bij de online tandarts uitgekomen. besteld, betaald en lekker op tijd in de bus.

Goede website en levering

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

I was scamed

I ordered with this company 5 days ago. On their website they promise next day delivery. I have never received my order. I tried contacting the company, but the phone number does not work, on facebook they just ignored me. Very poor and unfortunate experience.

zeer tevreden

makkelijk kunnen vinden op de site, snelle afhandeling,en bezorging.

Alles compleet en redelijk op tijd

Alles compleet en redelijk op tijd.

Oke

Communicatie kan iets beter. Als 1 product niet leverbaar is kan je als webwinkel best de klant informeren. Ik heb nu zelf 2 keer aan de bel moeten trekken. De manier van communiceren is wel goed en klantvriendelijk. Wel wat verbeterpuntjes. Maar er bestaan geen slechte reviews, alleen leermomenten

Uitstekende service

Helemaal tevreden over de levering. Goede en snelle afhandeling.

Snelle levering.

Duidelijke communicatie mbt bevestigingsmail en verzending. En snelle levering.

Heel goed middel tegen tandsteenvorming

Dit middel is mij aanbevolen door mijn mondhygieniste.

Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf komt vertrouwelijk over.

Ondanks te late levering in moeilijke tijden (corona) meerdere malen ruim voldoende per mail geïnformeerd, zeer correct.

Super snel en netjes verpakt

Ik vind jullie website niet écht logisch, even wennen maar dat kan ook aan mij liggen. Dit was de 1e x dat ik bestelde.

Super vlotte levering

Ik kan bestellen wat ik nodig heb voor een redelijke prijs.

Uitstekende service!

Heel fijn dat ik de interprox die niet meer bij onze drogist verkrijgbaar is kon bestellen 🙌

Teleur gesteld

Na 4 dagen nog niets ontvangen (teleur gesteld) sorry ik was te voorbarig het lag niet aan jullie maar aan post blij. Ik had de ragers nodig en daarom ongeduldig.

Ook voor bejaarden( ben zelf 85) een gemakkelijke website om te gebruiken.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK