Ik geef 4 steren omdat bij mij de eerste bestelling fout ging. Had blauwe tandstokjes besteld krijg grijze in plaats van blauwe. 1 dag later krijg ik de juiste. En heel snel mocht de grijze houden. Wel lief maar opletten voor de bestelling..

Fijne site, en duidelijk

De site is duidelijk alles is goed te vinden en je weet meteen of de spullen op voorraad zijn. Ik bestel hier heel erg graag.

Good site to get good deals

I bought a dozen of products with a good deal, like almost half of normal price.

Order bijna correct ontvangen en missende produkt middels nalevering opgelost onder begeleiding van excuses.

Levering ragers

Deceagers werden snel geleverd echter de kwaliteit is slecht. De ragers breken snel uit de houder af.

Overzichtelijke site

Overzichtelijke site en alles op tijd geleverd.

Goede prijs snelle levering

Goede prijs snelle levering

fout tot volle tevredenheid goed gemaakt.

na melding van fout in de levering van de bestelling, dit naar tevredenheid hersteld.

Geweldig snelle service

Ik bestel altijd 07 mondwater, bij deze zaak de goedkoopste en supersnelle levering, zelfs nu in “Corona tijd”.

Ruime keuze, snelle levering, top prijs

Heb de online tandarts toevallig gevonden. Ben erg tevreden. Keuze, levering en prijs zijn meer den top.

Door de Corona perikelen enige vertraging in de levering maar verder keurig de bestelde artikelen ontvangen.

Prima de luxe

Snelle levering, spullen helemaal goed

Goed en goedkoop

Mijn bestelling duurde vanwege de drukte wat langer, voor de rest is het prima afgehandeld

Kwaliteit

Goede producten snel geleverd

besteld en geleverd zonder problemen

Ik heb prijzen vergeleken met aanbieders op andere websites. Online Tandarts gaf op het laatste moment nog een extra korting waardoor zij als goedkoopste uit de bus kwamen. Onmiddellijk besteld en het product lag een dagen later op de deurmat.

Snel verzonden, duidelijke website!

Prima in orde.

Bestellen was makkelijk en snel geleverd

Handig!

Alles in huis en makkelijk besteld.

Contactmogelijkheden professioneel.

Gewoon heel goed

Goede afhandeling en bezorging

Onduidelijkheid levering, verder prima.

Eerste bestelling bij deze site. De prijs voor de aangeboden producten is scherp! Levertijd bleek een stuk langer te zijn, bijna twee weken. Hier geen melding van gekregen. Klantenservice benaderd, zij gaven snel antwoord dat het langer duurt. Begrijpelijk in deze coronatijd, maar een melding was wel fijn geweest. Verder prima ervaring. Bedankt!

uitstekend

snelle levering goed product

Het goede product snel ontvangen

Een specifiek soort flossdraad, die ik niet in de supermarkt kon krijgen, heb ik via deze site netjes en snel ontvangen.

Snelle levering, goeie info.

Bestelling snel verzonden. Door corona perikelen 1 dag later bezorgd maar geen probleem, dit heeft meer te maken met drukte bij PostNL.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK