goed en prijstechnisch oke

Website is erg toegankelijk en het bestellen was erg makkelijk. Ook prijstechnisch is de webshop oke. Een wat mindere opmerking. Zet niet op de site dat het de andere dag leverbaar is, want dit is niet zo. De pakketdienst werk hier in bijna alle gevallen niet in mee. Bestelling vrijdag gedaan en pas op woensdag gekregen. Het ligt niet aan jullie. Maar het is bij de meeste webshops zo. Om een goede naam te behouden, zet dan in de mail en op de site dat de levering zo snel mogelijk wordt geleverd.

Een beetje vertraging maar dat heeft natuurlijk te maken met de Corona

Goed alleen de post duurt op dit moment wat langer.

Snelle levering en goede producten

Beste online tandarts, Bedankt voor de snelle levering van de producten. En ga zo door!

Mijn ervaring is top Bestellen Betalen Bezorgen

Duurde wel wat lang

Uitstekende service

Gemakkelijk besteld en snel in huis! Top service

snel en goed

bestellen gaat eenvoudig, snelle levering, prima dus

snel geregeld

In de avond besteld, volgende dag in huis

Het duurde wat langer dan normaal maar het is er!

Snelle verzending

Goed aanbod, snelle verzending en vriendelijke communicatie

Alles goed geregeld van begin tot eind

Goede producten en snelle levering

Prijs/kwaliteitverhouding is een plus, en daarbij snelle service!

Snelle verzending en goede prijs

Snelle verzending en goede prijs

Goede prijzen, snel geleverd

De lvering per post duurde door de corona-ellende wat langer, geen punt maar de prijzen van de producten en de levering waren uitstekend.

product zoeken moeizaam, bestelling supersnel in huis

Het zoeken van de producten, die ik wilde hebben was moeizaam. Als ik proximus plus intikte kreeg maar enkele kleuren. Het beste zou zijn een lijst met alle kleuren met de maten erbij, zodat je gemakkelijker kan aanklikken wat je in je boodschappenmandje wilt hebben. Ik heb niet goed in de gaten gehad, dat ik de orderlijst kon checken voor verzending. Dat had ik duidelijker willen zien.want ik had paarse maxi besteld en ik kreeg rode mini. Ik was erg blij met de snelle verzending.

Ik heb twee pakjes met ragers besteld, en deze werden netjes volgens afspraak de volgende dag bezorgd. Prima prijs, goede service!

Niets op aan te merken

Snelle service en lage prijzen - wat wil je nog meer?

Ragers voor je tanden vliegen erdoorheen als bonbons, dus het is fijn dat de Online Tandarts deze snel en goedkoop kan leveren!

Prima en snel

Niets op aan te merken

Xx

Fijn dat jullie altijd dnel kunnen leveren!

Fijne communucatie en product naar verwachting

Prima spullen

Door Corona duurde de levering wat langer. Wel meteen antwoord gegeven.

Goede service.

Ik kon i.v.m. de Corona crisis niet langs de Parodontie praktijk voor ragers. Dus online gezocht en al snel op de online tandarts uitgekomen. Bestelling ging heel gemakkelijk. De bezorging zou snel zijn. (Vóór 21:00 uur besteld, volgende dag in huis) Echter kwamen de ragers pas 9 dagen later. Ik zag , toen ik de bevestigings mail met mijn bestelling nog eens goed ging bekijken, dat er twee soorten ragers nabesteld waren. Ik begrijp dat dit kan gebeuren maar het is misschien dan toch netjes om deze vertraging via de mail aan de klant door te geven. Verder was alles prima in orde. Met vriendelijke groet, José Magrijn

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK