snel geleverd

Netjes afgehandeld alles.. Door de Corona iets later bezorgd..

Overzichtelijke site, alle dagelijkse benodigdheden voor mondzorg zijn aanwezig..

Te laat leveren

In de Web side staat dat je bestelling de volgende dag wordt geleverd, mijn bestelling werd geleverd na 8 dagen, 2 keer geremind, nooit antwoord gekregen!!

18 maart besteld. Tot op heden, 22 maart, nog niet geleverd.

Prima prijzen en snelle levering

Heel blij met deze online winkel!

Fijn dat ik deze online shop heb ontdekt, geen gezoek meer om de juiste tandenragers te kopen, echt alle maten te bestellen, top.

pijlsnel, no nonsense

Zoals al gezegd: keuze maken, aanklikken, betalen en de volgende dag in de brievenbus (in ons geval een klein envelopje met tand-frutseltjes). Helemaal goed zoals je verwachten mag van een webshop.

Simpel en snel

Had 2 mm interdentale borsteltjes gekocht want blijkbaar heeft Jumbo ze uit het assortiment gehaald. Eenvoudig bestellen en geleverd in de brievenbus.

Goede prijs

Producten tegen een goede prijs geleverd, verzonden na 2 werkdagen.

Vragen over levering netjes behandelt.

Producten werden niet de volgende dag geleverd zoals vermeld op de site. Na contact hierover te hebben opgenomen (was netjes geweest als ze dit zelf hadden gedaan) goed geïnformeerd en de producten waar toen netjes op de afgesproken dag geleverd.

Goed en vlot verzonden.

Kan nog geen mening geven.

Ik kan de beoordeling nog niet uiten omdat ik mijn bestelde artikelen nog niet hebt ontvangen, misschien door de corona gedoe. De status van vorige week stond wel op verzonden maar helaas nog niets mogen ontvangen.

Prima prijs voor het product en snelle levering

ik heb het product 's avonds besteld en via de goed werkende site en de middag daarna de spullen al in huis voor een lage prijs.

Snel, makkelijk en duidelijk

Producten zijn na bestellen snel in huis en erg goed verpakt.

Vlotte goede service

Mn bestelling is na 2dgn geleverd en kon gewoon door de brievenbus. De xylimelts werken goed om een droge mond te verminderen

Snelle levering van kwalitatief goede producten

Door ons bestelde tongschraper werden snel en in goede kwaliteit geleverd en ook nog voor een mooie prijs.

Verkeerd uitgeleverd wel goed opgelost

Bestelling langere levertijd dan vermeld. Product verkeerd uitgeleverd. Na contact juiste artikel binnen een dag geleverd . Prima opgelost

Omschrijving klopt niet

Tandenstokers besteld. Zou geen geur of smaak aan zitten. Althans dat staat niet vermeld bij de productomschrijving. Maar er zit wel degelijk een sterke munt geur en smaak aan. Jammer.

Altijd voor een voordelig prijsje!

Snelle service, mooie aanbieding voor de TePe easypicks (‘tandenstokers’). Gelijk 10 doosjes besteld, volgende dag lagen ze netjes verpakt op de deurmat.

Top snelheid

Duidelijke site en snelle levering.

Veel te laat bezorgd en veel te weinig. Wel betaald niet ontvangen.

Veel te laat en veel te weinig. Zonder berichtgeving.🤨 Aanvulling: dag na eerste bezorging opnieuw pakketje ontvangen. Bestelling nu dus afgerond.Drie weken later dan aangegeven op site. Jammer, maar bestelling wel geleverd. Zou fijn geweest zijn als ik berichtje had gekregen dat de bestelling enige vertraging had opgelopen en dat deze in 2 fases verzonden zou worden.

Bestelling later ontvangen, waarschijnlijk ivm corona

Maandag mail gehad dat bestelling verstuurd was, door corona paar dagen later ontvangen.

Netjes op tijd geleverd

Een bestelling gedaan voor mijn kinderen, Vitis orthodontic alles op voorraad en op tijd geleverd zoals beloofd zelfs in deze drukke tijd.

Ik bestelte ďe borsten

Contact op WhatsApp is effective. Ik schreef het huisnummer met het foutje maar het heeft gecorrigeerd.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK