Snelle en complete levering

De levering was snel en compleet. Goede prijs en beschikbaarheid van de producten

snel en helder

snel en helder

Ik mis het respect voor klanten die liever met u aangesproken/geschreven willen worden

Prima service, assoritment goed.

Snelle levering en leuke prijzen

Snelle levering en leuke prijzen voor een goede mondhygiënne.

Prima bedrijf, je kan er van alles vinden

Bestel hier al jaren, wordt snel geleverd en is goedkoop. Ik kan het dan ook aan iedereen aanbevelen.

Ben heel 😊 tevreden.

Goed en snel

Vlotte afwerking van de bestelling

Klasse

S'avonds besteld volgende dag reeds geleverd

Supersnelle levering !

Supersnelle levering !

Zeer snelle en correcte verzending

Alles helemaal top. Snel, compleet en prima prijs.

Perfecte levering

Product was al bekend maar in deze tijd heel plezierig er langs dezè weg aan te kunnen komen

Snelle afhandeling van mijn bestelling

Verder geen toelichting

Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling binnen, top

Wat ik wilde hebben was zo gevonden op de website en de dag erop in huis.

Goed en snel voor elkaar.

Geen communicatie bij afwijking van beloofde 24 uur

Op de website staat dat je binnen 24 uur na bestellen de bestelling in huis hebt. nadat ik na 6 dagen nog niets had gehad, heb ik een e-mail gestuurd met de vraag wat er mis kon zijn gegaan. Na 2 dagen kreeg ik te horen dat er geen voorraad was maar dat het snel werd opgelost omdat de voorraad besteld was. En inderdaad volgde de bestelling daarna snel. Indien je een klant verwachting van 24 uur omschrijft, is het wellicht handig om een berichtje te doen als dat niet waargemaakt kan worden. Dat de voorraad op is begrijp ik zeer zeker maar laat dan iets weten. verdere afhandeling en manier van bestellen helemaal goed, geen aanvullingen op

Simpel maar helder.

Geweldige goede service.

Bestel zeer zeker vaker bij jullie. Goede service en snel antwoord.

Goed aanbod, goede prijzen, prima!

Makkelijk om te vinden wat ik zocht en om af te rekenen. Eén van de goedkopere webshops voor deze producten. Bezorging duurde wat langer dan ik verwacht had (ca. 4 werkdagen), maar producten zijn goed aangekomen.

Goede en snelle service

Alles op de site was duidelijk en was makkelijk te bestellen. Ik zou het de volgende keer weer doen!

precies wat ik nodig had

Snelle bestelling

Snelle levering en fijne ragers

Nadat ik de bestelling en betaling had gedaan, kreeg ik geen bevestiging wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Na 5 dagen niets te hebben vernomen omtrent mijn bestelling, heb ik een mailbericht gestuurd. Prompt kreeg ik antwoord terug sorry een product was niet voorradig maar kwam nu binnen en 2 dagen later kreeg ik alles keurig netjes thuis bezorgt. Dat ik een paar dagen moest wachten vind ik geen probleem, maar meld de klant even waarom en wanneer. Voor de rest een correct bedrijf.

Duur verzending te lang.

Jammer dat de bestelling zo lang op zich liet wachten. Een week naar uitgekeken. Bezorgpakket was verder perfect.

prima adres

voor de eerste keer besteld op zoek, snel en netjes bezorgd door Post.nl de volgende dag! Prima.

Prima webshop!

De bestelde ragers waren keurig verpakt en de levertijd was volgens opgave.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK