Product wel ontvangen maar na extreem lang wachten.

Ik had mijn producten voor 21.00 uur besteld. Dus verwachten ze de volgende dag. Na een week had ik nog niets ontvangen en heb ik ze gemaild. Als reactie kreeg ik te horen dat mijn product op het moment niet op voorraad was. Maar begin volgend week binnen zou komen. Ik mocht kiezen een paar dagen wachten of mijn geld terug. Ik koos voor een paar dagen wachten. Maar uiteindelijk duurde het nog bijna 2 weken voor ik het product ook werkelijk had.

Goedkoop en snelle levering

Was makkelijk te bestellen

de gevraagde artikelen, correct afgeleverd

Ik hen meerdere malen een bestelling geplaatst, en altijd naar tevredenheid ontvangen.

Uiteindelijk komt het goed

Op zaterdag mijn bestelling gedaan, geen bevestiging gekregen. Op maandag kreeg ik een mail dat de bestelling verstuurd was, maar op vrijdag kreeg ik de bestelling pas binnen.

netjes en snel afgehandeld, alleen versturen duurde 3 dagen, voor mij trouwens geen probleem.

netjes en snel verwekt

Prima, makkelijk en snel

Prima, makkelijk en snel

Snelle en goede levering

Artikelen die ik besteld had de volgende dag reeds in de bus. Prima

Toen ik erachter kwam dat ik nog maar 1 tandenstoker had, gelijk een bestelling geplaatst, op de overigens zeer overzichtelijke website en de volgende dag lag mijn nieuwe voorraad tandenstokers al in de brievenbus!

Levering prima maar niet zo snel als beloofd

Bestelling verliep prima maar op de website staat dat er de volgende dag bezorgd zou worden. Dat duurde enkele dagen maar we hadden geen haast.

Snel en goede prijs

Goede spullen snelle levering

Snel in huis en prima prijzen!

Scheelt een bom duiten met de reguliere winkels. Logisch maar centen zijn centen en ik geef ze liever uit waar ik dat wil :)

Snel en compleet

De bestelling werd snel verwerkt en het pakketje was compleet.

Uitstekende snelle service

Heel erg slecht

Week geleden heb ik mijn bestelling gedaan maar nog steeds niet ontvangen Op de site staat binnen 1 werkdag bestelling thuis, volledig onzin verhaal!! Nu zit ik te denken hoe mijn geld terug moet krijgen Ik zal het zeker afraden bij vriendenkring

goed en snel en correct geleverd

snelle levering, goed verpakt

snelle levering en goed verpakt

Snel, gemakkelijk en niet te duur

In de middag besteld, de volgende ochtend al binnen. Kon meteen gebruik maken van een kortingsactie, dus helemaal mooi :)

Voor 21 uur besteld, de ander dag in huis? Niet echt dus

Als een bestelling te laat is en dat kan gebeuren, zou het fijn zijn als je daar een melding van zou krijgen via email, maar helaas moet ik mezelf maar afvragen waar het uithangt.

Goed, Beter, Best!

Eerste keer en gelijk GOED!

Goeie prijs en snelle levering !

Wat ik gekocht heb was een stuk goedkoper dan in de winkel, en het was de volgende dag keurig verpakt in huis. Top

Too

......

Erg tevreden.

Ik had veel spullen besteld. De spullen werden in 2 grote enveloppen verstuurd in plaats van een doos. Erg slim! Ik was niet thuis toen de spullen geleverd werden. Nu hoefde ik niet bij de buren mijn pakket ophalen, want de enveloppen passen gewoon door de brievenbus.

Had het de dag erna in huis

20:58 besteld, volgende dag in huis!

supersnelle levering en goede prijs!

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK