Product oké. Klantenservice barslecht

De producten zijn oké. Maar als ik voor 21:00u bestel wil ik mijn bestelling ook de andere dag hebben. Immers, afspraak is afspraak. Ik heb de volgende dag direct een mailtje gestuurd, maar wacht nu nog op antwoord. Dit terwijl de site aangaf mijn mail te hebben ontvangen en ik binnen 1-3 dagen antwoord zou krijgen. De producten heb ik uiteindelijk twee dagen later pas ontvangen. Verwacht je niet van een serieus ondernemer.

Bestelling correct en op tijd

De bestelling die ik heb gedaan is helemaal correct afgehandeld.

Snelle levering goede prijs

In eerste instantie zat er 1 leeg zakje tussen maar dit is na een bericht van mijn kant direct nagezonden. Zeer tevreden over deze opvolging

Overzichtelijke site en snelle levering

De produkten van Deonlinetandarts waren prima, de koeriersdienst slecht

De produkten van Deonlinetandarts werden goed verpakt geleverd. De koerier heeft niet aangebeld (ik was thuis de hele tijd dat afgeleverd zou worden) maar het pakje open en bloot achter een bloembak naast de voordeur geplaatst, waar ik het de volgende dag 'smiddags pas zag liggen. Er was geen berichtje achtergelaten in de brievenbus.

Goede service, snelle levering

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Goede prijs.

Snelle, uitstekende service.

Wat vermeld wordt, de ene dag bestellen en de andere dag leveren, wordt waargemaakt.

Fijne service

Er was een klein probleem met mijn bestelling. De communicatie via Whatsapp ging makkelijk en het probleem snel hersteld.

Ik heb niks ontvangen

Ik heb nog steeds niks ontvangen , duurt wel erg lang

Snel efficiënt betrouwbaar.

Uitstekend.

Makkelijk en snel

Gebruikersvriendelijk

Goed product,snel (heel snel) geleverd

Makkelijke site, duidelijk redelijke prijs

Betaalbare kwaliteit.

Normaliter betaal ik voor ragers van Lactona in de winkel € 4,99. Bij de online tandarts waren ze in de aanbieding. Meteen 10 pakjes besteld. Zelfs inclusief verzendkosten (€ 2,95 voor brievenbuspost)was ik de helft goedkoper uit.

Snelle en nette levering

Een efficiënte, praktische site en levering.

Efficiënte, zakelijke site. Snelle levering van de producten.

Supersnelle levering!!!

's Middags laat besteld, volgende ochtend om 10.15u het pakket in huis. Hulde!

Goede prijs, prima afhandeling na foutje levering

Snelle levering. 2 producten besteld, 1 product was fout geleverd. Contact via WhatsApp gaat snel, dag later het juiste product ontvangen. Even vervelend bij openen pakket, maar binnen 24 uur hadden ze het opgelost. Prima dus. Goede prijs voor tandenragers vergeleken met vele andere sites en webwinkels.

zonder problemen bestellen,en snelle levering.

zie boven

Snelle levering, helaas geen keuze in afleveradres of tijdstip

De levering was compleet, maar niet zoals beloofd de volgende dag. Omdat je geen afhaalpunt kunt selecteren zoals b.v. Post NL is het pakketje een dag later dan beloofd bij mijn buren bezorgd. Ik hoor graag van jullie of je ook kan laten bezorgen op een afhaalpunt; het voordeel hiervan is dat je zelf je tijdstip van afhalen kunt bepalen.

Wisselende ervaring

Assortiment zeer compleet. Levering snel. Op het blak van klantenservice nog veel te leren. Reactietijd erg traag (soms dagen bij whatsapp), administratie ook traag. Uiteindelijk alles opgelost. Check heel goed je bestelling in de webshop voordat je daadwerkelijk bestelt. Als ze de service op orde krijgen wordt mijn matige beoordeling snel 4 of 5 sterren.

Top en supersnel

Supersnel en correct

Goed product, prettig geprijsd en snel bezorgd

Zeer tevreden.

Goede artikelen voor een redelijke prijs

De site via mijn IPhone is niet makkelijk. Diverse malen stond er een verkeerd aantal in mijn winkelmanager. Uiteindelijk van een artikel een groter aantal dan ik van plan was gekocht. Wel snelle levering.

Eerst dramatisch slecht, daarna in orde.

Bestelde zending kwam op beloofde dag niet opdagen. Ook de dagen daarna niet. Op e-mails werd niet gereageerd. Ook Whatsappjes werden niet beantwoord. Uiteindelijk kwam er plotseling bericht wanneer de bestelling nu geleverd zou worden. Dat gebeurde inderdaad. Zending dus na veel moeite toch gekregen. BEN NIET ECHT BLIJ MET DE KEUZE VAN ONLINE TANDARTSSHOP.

Prima&snelle service

Zie boven