Uitgebreid assortiment, goede prijzen, snelle bezorging
Makkelijkbestellen,snelle levering
Alles is goed gekomen vlgs afspraak good service
Goede service ivm een te late bezorging door de post.
Prettige website/webshop om artikelen te zoeken (en vinden), prettig geprijsd en snel geleverd. Helemaal tevreden.
Prima produkt en snelle levering
Levering was snel en alles verliep soepel
Prima, snel geleverd
Alles klopt!
In de avond wat besteld, kon het de volgende dag al ophalen bij het afhaalpunt wat ik aangegeven had! Prima service en voornamelijk heel snel!
Goede ervaring, blijf hier bestellen
op 5 januari besteld, helaas niet de volgende dag in huis, maar na 1 week keurig bezorgd.
Revue originale
op 5 januari besteld, nu 9 januari nog steeds niets binnen!
Nadat ik de 1e keer mijn ragers niet heb ontvangen, hebben wij geregeld mailcontact gehad. De Online Tandarts heeft mij afgelopen maandag (kosteloos) een nieuwe set ragers doen toekomen en die heb ik gisteren ontvangen. Vermoedelijk is de 1e bestelling kwijt geraakt bij PostNL in de nasleep van de feestdrukte. Dus alhoewel ik de 1e keer ontevreden was, ben ik nu tot de conclusie gekomen dat De Online Tandarts wel de afspraken nakomt en snel levert! Ik ben blij en bestel zeker weer :)
Revue originale
Ik heb een bestelling gedaan op 1 januari. Op 2 januari zou alles zijn verstuurd met reguliere post. Dit om kosten te besparen??? Tot op heden nog niks ontvangen en ik krijg nergens een reactie op.
Ik bestelde enkele interprox ragers; aanvankelijk wat problemen met levering/contact met de site; maar moet zeggen dat men zich hier wel sterk maakt voor service - dat waardeer ik echt enorm en de ragers ook; aanbevelingswaard om verschillende redenen dus!
Revue originale
Online zag ik goede ervaringen met deze webshop - besloot dus hier te bestellen; mijn ervaring is helaas op meerdere fronten tegengevallen. Zo men beloofde een kortingscode voor de eerste verzending; daar ik bij afrekenen niet heel duidelijk kon zien waar dit ingevuld moest worden en direct naar de ''uw bestelling is voltooid'' pagina werd geleid, heb ik dit gemeld aan de provider. Echter het duurde meer dan 3 werkdagen eer ik na een reminder een wat ''bagateliserende'' reactie kreeg - zonder ondertekening ook. Men was ondanks het feit dat mijn bestelling er ook nog niet was (op de website stond 2-3 werkdagen - dit is 6 werkdagen geworden) niet bereid mij tegemoet te komen met overschrijven van de beloofde E 2,95 verzendkosten. De bestelling kwam in een bubbeltjes envelope (brievenbuszending) zonder tr trace code. Kortom: de bestelling klopt, de afhandeling, service en communicatie zijn verre van optimaal. Ik heb eea gedeeld met de provider maar zoals te verwachten, geen reactie kortom ongeinteresseerd in klanten. Ik bestel hier niet meer.
Bestelde artikelen d.d.3jan.heden 11 Jan .nog steeds niet ontvangen Gelukkig na een week zijn de goederen terecht.Ze waren foutief bezorgd door de bezorger.Na mijn reactie -heeft de oneline tandarts alles uitgezocht en heb ik de goederen opgehaald.Nogmaals dank
Bestelde artikelen d.d.3jan.heden 11 Jan .nog steeds niet ontvangen
Ik heb niet ontvangen wat ik had besteld. Via IDEAL een bedrag van € 45,96 betaald en ontving voor ca. € 23,00. Ik heb hierover reeds een mail gestuurd naar de onlinetandarts. Dus mijn ervaring is niet bepaald positief, helaas! Kan uiteraard veranderen indien deze foute levering naar behoren wordt rechtgezet. 14 januari. Bovenstaande klacht is door de onlinetandarts naar volle tevredenheid afgehandeld. Prima!
Revue originale
snel afgewerkt, goed produkt, niet duur, wat wil je meer?
A-merken mondspoeling en soft picks van Gum snel geleverd. Goede website met mooie producten.
Heb alles wat ik nodig heb snel kunnen vinden. Bestelling en levering probleemloos.
Geen enkel probleem
niks op aan te merken
Goeie kwaliteit , mooie prijs en snelle levering.
Ik heb eenvoudig mijn bestelling kunnen plaatsen op een overzichtelijke website en met een zeer snelle service. Kon de bezorgroute van de bestelling en verwachte tijdstip van de bezorging goed volgen.
16 Venenweg
Zwanenburg 1161AK
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.