Duidelijke website, snelle levering, producten zijn goed verpakt.

Makkelijk om te bestellen en goede afwikkeling

Beoordeling gevraagd voor dat er geleverd is!?

Zie boven

Super snelle service !

Klantvriendelijke website, snel besteld en minstens even snel geleverd. Top service ! En bovendien veruit de beste prijs op de markt !

Goed , conform

Vertrouwen in mijn nieuwe tandarts . Tandarts online conform

Vlotte levering, prima aflevering

De bestelling is correct en vlot geleverd.

Prims

Goede en snelle levering en product voldoet prima.

Snel en goedkoop

Alles zo gepiept

Snel en accuraat.

Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.

Prima snel het goede geleverd

Geheel voldaan aan mijn verwachtingen.

Product dat ik wilde was beschikbaar en is keurig op tijd bezorgd.

Bestelling ontvangen zoals verwacht.

Volgens de huisregels wordt er geschermd met: "Op werkdagen voor 21:00 besteld = volgende dag in huis!" Die belofte werd echter niet waargemaakt want de bestelling is dinsdagmiddag geplaatst en op donderdag via de post bezorgd. Op zich geen probleem, maar is niet conform hetgeen beloofd wordt, dus zodoende 1 ster minder.

Snel, goed, goedkoop

Snel, goed, goedkoop. Interprox Plus ragers besteld. Toch maar mooi €2,00 goedkoper dan in de reguliere winkels die aanbevolen werden. Tien verpakkingen besteld, daardoor gratis en snel geleverd, en €20,00 bespaard.

Goede en snelle levering

Overzichtelijke site, makkelijk te vinden wat je zoekt, alleen jammer van de best duurdere verzendkosten.

Diverse producten zijn veel goedkoper dan in de winkel

Voordelige online-winkel. Helaas duurde de levering iets langer dan aangegeven.

Prima prijs en snelle levering

bestellen is makkelijk, prima prijs en snel geleverd.

Goede producten en snel in huis

Heel tevreden! Producten snel ontvangen en nu weer een extra schoon gebit :)

Zeer snelle levering

Snel en duidelijk

Heldere website

Ruime keuze. Zeer snelle en correcte levering

Snel en correcte levering

Prima prijs en snelle levering

Eerste keer bij de online tandarts besteld. Goede informatie in de webshop, goede prijs en perfecte levering zoals beloofd. Super, ik ga hier weer bestellen.

Het bestelproces is prima verlopen, al zie ik een paar verbeterpunten.

De bestelling werd goed en snel geleverd. Niet alles was voorradig, maar de nabestelling werd keurig nageleverd, zonder dat je daar dan weer achteraan moet. Kortom: een prima klantervaring! Een paar mogelijke verbeterpunten: - Het weergeven van voornaam en bestelling van anderen tijdens websitebezoek (ter inspiratie?), begrijp ik niet zo. Er wordt niet om toestemming gevraagd. Qua privacy: mensen met een zeer specifieke voornaam en/of een zeer specifieke woonplaats zijn via Google herleidbaar. - Afleveren bij de buren (ze zijn niet bij iedereen leuk!) is niet voor iedereen prettig. Dit zou opgelost kunnen worden met de ‘Pakje gemak’-service, al heb ik geen idee wat dat met de scherpe prijzen doet. - Er zit, in tegenstelling tot andere webwinkels, geen pakbon bij je bestelling; logisch want ‘online tandarts’, maar dat is wel even wennen.

top!

Simpel en doeltreffend. Zoeken, bestellen, betalen, levering ontvangen. Zo zien we het graag!

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK