De ontdekking voor mij van het jaar!

Eindelijk een online winkel waar ik alles voor mijn gebit kan vinden. De supersnelle bezorging is ook een pré. Dit is nu echt mijn shop voor alle mondproducten!

Snelle levering, goede service

Nog contact gehad omdat ik verkeerd heb besteld, prima geholpen

Snel, concurrerende prijzen, betrouwbaar.

Rustige, professionele website. Efficiënt bestelproces, prijzen zijn vergelijkbaar met andere aanbieders, maar drempel voor gratis verzending is lager. Ik heb al zeker drie keer via Online tandarts interprovinciaal spullen besteld.

Eenvoudig te bestellen, snelle en correcte levering!

Website overzichtelijk en prima service!

Snel ontvang

snelle bezorging

Tevreden klant

Goede service.

1 min puntje en dat is dat ik geen bevestigingmail heb gekregen dus zelf maar contact hebt gezocht via whatssapp. Jullie medewerkster reageerde snel en adequaat maar kon niet zeggen waarom de mail niet was aangekomen. Maar de verdere afhandeling was naar alle tevredenheid.

Zeer snelle service

Makkelijk te bestellen, goede producten en prijs. Zeer snelle levering! 👍🏻

Zeer goed en de volgende dag geleverd

Natuurlijk bestel ik de volgende keer weer bij jullie.

Niet zo best

Op jullie site reclame dag 1 besteld volgende dag in huis. Ik had het op zondag besteld maar kwam pas op Donderdag binnen. Blijkt dat het niet op voorraad was. Maar stuur dan even een email. Weet de klant waar hij aan toe is.

Helemaal prima

Snel en goed geleverd.Was prima

Overzichtelijk en snelle levering

Mis de order bevestiging via de mail

Snel en doelmatig

Prima verzorgd en snel binnen

goed verpakt, snel ontvangen, goed product

pakej zoek...

Het postnl pakje was niet aangekomen; lastig zonder track&trace; geld teruggestort dat was wel fijn

Betrouwbaar

Je krijgt geweldig advies naast een geweldig product!

Snel, en kwalitatief!

Heb een aangename ervaring gehad met de online tandarts. Brede assortiment, en een snelle levertijd!

Snel geleverd!

Goed verpakt en snel geleverd.

Het team van tandarts-online reageert adequaat.

Na een mailtje van mijn kant dat ik geen review zou plaatsen omdat die dan negatief zou zijn, ontving ik een adequate reactie op mijn klacht. Uiteindelijk bleek dat de fout aan mijn kant gemaakt was. Met vriendelijke groet, Maria Maas.

Snelle verzending en voor een goede prijs.

Snelle verzending en voor een goede prijs.

Gewoon goed

goeie prijs, snel geleverd