Snel geleverd, duidelijke site top

Goedkoop en snelle levering

De bestelde producten had ik de volgende dag al via de brievenbuspost al in huis. Zeer goedkoop en originele producten.

goede kwaliteit

De prijs is heel redelijk ten opzichte van anderen en snelle verzending. Ik ben heel tevreden.

Top levering

Snel en correct geleverd

Positief

Komen na wat ze beloven op site...

Niets op aan te merken

Super snelle service.

Snelle levering, maar blijft prijzig.

Netjes optijd, producten voldoen altijd aan de eisen

Makkelijke bestelpagina, goede ervaring

Goede producten, snelle levering

Goede prijs

Alles netjes ontvangen en nog een kleine attentie ontvangen vanwege een nalevering. Ben er heel blij mee.

Keurig afgeleverd zoals beloofd.

Levering zoals het standaard bij alle webwinkels zou moeten zijn.

Afspraak bezorging klopt niet

2de Bestelling besteld en in goede orde ontvangen en zelf goedkoper dan ergens anders : ) De bestelde artikelen waren keurig verpakt dus wij bestellen volgende keer weer bij de onlinetandarts :)

Beneden ieder pijl geen ster waardig

Volkomen waardeloos. Zeker 2 maanden geleden bestelling geplaatst en nooit wat gehoord. En nu wilt u ineens een beoordeling?

Prima, snelle levering

Ik ervaar een snelle levering en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Gelukkig kan ik hier artikelen bestellen die niet in de reguliere winkels liggen.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Simpel te bestellen. Duidelijke website. Prima service

Redelijk

De levering duurde veel langer dan aangegeven op de web-site. Men verpakt de ragers van 10 stuks in een zakje ipv van 5 stuks in een zakje. Bij ontvangst denkt men dan dat er te weinig is ontvangen. Na een mailbericht aan het bedrijf ontvang je het bericht dat men 10 jagers in een zakje verpakt om het gebruik van plastic te verminderen. Dit is een goed idee, maar waarom geen vermelding op de web-site?

Goede producten tegen scherpe prijs

Kreeg eerst niet alles geleverd, maar restant volgde twee dagen later, de artikelen zijn zoals op de site beschreven.

Makkelijk, snel en zorgvuldig!

Alleen maar positief over De Online Tandarts.

Duidelijke site en vlotte afwerking, Top!!

Mijn ervaring met "De Online Tandarts", is geweldig!! Ik maakte voor het eerst gebruik van de site, vind alles duidelijk en overzichtelijk, een bestelling geplaatst die snel en goed verzorgd afgeleverd is. Ik ben heel tevreden.

Uitstekende klantenservice

Er was een foutje in de aantallen van de levering geslopen, na reclamatie binnen 24 uur aanvullende levering bezorgd gekregen. Zeer tevreden!

Goede producten voor een goede prijs. Bezorgproces probleemloos verlopen.

Gewoon goed

Sterke en duidelijk website, goed prijsnivo, snelle levering. Doen wat zeggen.

Snel, goede communicatie en interessante prijs

Zeer concurrerende prijzen en ze doen precies wat ze zeggen... Chapeau!

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK