Teleurgesteld

Mijn pakket is niet bezorgd ondanks dat DHL mij een mail stuurde dat het bij mijn buren was afgeleverd. Ook bij mijn andere buren is het niet bezorgd

Gemakkelijk op de site te vinden. Snelle levering.

Snel, goede en nette prijs.

Goede site en groot assortiment. Een pakje met veel diktes om te proberen. Scherpe prijzen en vlotte levering. Prima.

Goed bezorgd

Blij dat Tond on line interprox in het assortiment heeft. Fijn dat het snel geleverd kan worden. Ga zo door!!!!.

Hele fijne mondspoeling

Fijn, fris en gezond tandvlees.

Snelheid en prijstechnisch in orde

Website zit goed in elkaar, zoeken gaat makkelijk

Snelle en correcte levering

Wacht nog op bestelling

28 september bestelling geplaatst, opzetborstels besteld. Tot op heden niks ontvangen en geen reactie op mijn email gehad. Inmiddels weer gemaild, ik ben benieuwd!

Snelle en correcte afwerking van de bestelling

Ongecompliceerd bestellen , reële prijzen

Makkelijk bestellen en vlotte levering

De website is duidelijk en de prijzen zijn laag. Één soort ragers was duurder dan de adviesprijs. De bestelling werd de volgende dag geleverd.

Snel en efficient

Ik heb inmiddels meerdere malen bestellingen geplaatst en iedere keer is dat prima verlopen. De site is overzichtelijk en het bestellen gaat gemakkelijk. Ik kom zeker weer terug.

snelle verzending

Veel product keuze en snelle verzending. Betaalbaar en houden je netjes op hoogte over de verzending

Wacht nog steeds

Ik heb 26/9 opzetborstels voor smoovv besteld 1 keer hebben ze reageert. Daarna niet meer na vele pogingen ! Er staat nog steeds op "wacht op verzending " Ik baal hier ontzettend van.....

Snel, prima prijs.

Snelle bezorging, goed spul

Ik heb ‘s nachts een droge mond en met Xylimelts is dat verleden tijd. Fijn dat ik een goed en betrouwbaar adres heb gevonden.

Het bestelde correct en goed verpakt geleverd op de afgesproken datum

Ik heb 26-09-2025 goederen besteld en op 06-10-2025 nog steeds niet geleverd

Duurt te lang wat leveren betreft

Vrijdag besteld en zaterdag al in de bus

Super ervaring

Bestelling werd heel snel bezorgd Omdat het een brievenbus pakje was weinig verzendkosten Bestelde spullen goede kwaliteit en heel goede prijs

Duurt lang

In het weekend besteld, op vrijdag pas geleverd. Goede prijs

Belofte nakomen

Keurig verzorgd.

Snelle en nette levering

Het bestellen ging heel makkelijk. Ik had de spullen snel en netjes in huis

Had veel beter gekund

Ik betaal €3,95 zodat ik het pakketje in de brievenbus zou krijgen maar moest het vervolgens toch ergens af gaan halen. Wordt ook niet aangeboden om de €3,95 terug te storten

Wel geleverd, geen communicatie

Wel mijn bestelling uiteindelijk geleverd (na 4 dagen). Op mail en chat wordt niet gereageerd.

Top ervaring

Prima prijzen en zeer snelle levering. Jullie zien mij terug. Hier houd ik namelijk wel van. Doen wat je zegt! Top webshop.

16 Venenweg

Zwanenburg 1161AK