prima organisatie

Duidelijke webbside en snelle leverantie

prima organisatie

Duidelijke webbside en snelle leverantie

Snelle levering en goede producten

Wij zijn zeer tevreden over de producten. Interprox heeft veel verschillende maten dus voor ieder gebit een passende maar. Top

Zeer slechte communicatie

Goederen besteld,vdnel bevestiging gekregen na betaling van de factuur. Levering 1 dag later is beloofd. Na een paar dagen gebeld,nummer niet in gebruik, WhatsApp gestuurd, geen reactie, 2 x email gestuurd geen reactie. Na inschakeling van Thuisbezorgd excuses ontvangen: slecht bezette klantenservice, goederen niet in voorraad. Goederen die je niet hebt moet je niet te koop aanbieden. Uiteindelijk in 2 zendingen het bestelde ontvangen.

Goed assortiment, snelle levering en voordelig

Aanrader voor mondverzorgingproducten. Prijzen zijn zeer scherp en wordt snel geleverd.

Goed product, snelle levering

Binnen enkele dagen werd de bestelling afgeleverd

Snel geleverd en goedkoop

Snel geleverd en goedkoop

Snel en mooie prijzen

Op en Top

Goede prijs, snelle service

Precies wat je wilt als klant, Goede prijs en snel in huis.

Snel en juist

Ben zeker tevreden. Makkelijk besteld en snel en juist geleverd.

Goede prijzen en snel geleverd

Alles snel en correct

Alles snel aangekregen in België, had 200 raggers besteld en kreeg er zelfs 201 geleverd!

Alles naar wens.

Precies wat ik besteld heb en snel geleverd tegen een nette prijs.

Aanbeveling

Snelle levering.

Snel en goed!

Alle artikelen leverbaar. Snel en goed!

Goed maar niet compleet

Ik bestel een aantal ragers als set. dus als voorbeeld 5 x 5 ragers. ik krijg 25 ragers in een zakje. dat wil ik niet, ik verdeel het in mijn huishouden en nu zijn ze los. klein minnetje

Prima web-shop

Onlangs een kleine bestelling gedaan. tandenstokers, ragers en een tandpasta. Het bestellen ging eenvoudig en de rest ook. Binnen enkele dagen werd mijn bestelling keurig verpakt geleverd.

Te weinig geleverd

Van de 3 bestelde verpakkingen ragers (rood) zijn er slechts 2 geleverd.

Snelle levering prijs kwaliteit prima in orde

Snelle levering netjes verpakt goed op de hoogte gehouden wanneer geleverd wordt

Een assortiment waar je u tegen zegt!!

Tussen de vele aanbieders van deze producten een zeer betrouwbare en betaalbare gevonden! Hoef niet verder te zoeken

Geen reactie

Nvt

Goede producten voor goede prijs

Scherp geprijst en snelle levering

Informatief, correct en snel.

Het is geruststellend om te weten dat ‘De Online Tandarts’ alles in huis heeft wat ik wens!

Makkelijk en prima

De bestelling plaatsen was gemakkelijk en het pakket was prima verzorgd en binnen een niet te lange tijd bij ons. Goed verzorgd.

Goede ervaringen mee!

16 Venenweg