alles prima

alles prima dat is alles

Snelle service voor een goede prijs

Ik had snel gevonden wat ik zocht en de prijs was aantrekkelijk vergeleken met andere aanbieders. Mijn bestelling de volgende dag in huis.

Op zoek naar nieuwe ragers en deze hier besteld. Bestellen ging gemakkelijk en alles was zo gepiept. Dag later lag alles, zoals gezegd, in de brievenbus!

Snelle levering en goedkoper dan andere websites.

Juiste bestelling binnen 2 dagen geleverd.

Dit was mijn eerste bestelling, de bestelde goederen correct geleverd zoals je mag verwachten, en binnen 2 dagen.

Vlotte bestelling

Doen wat ze beloven,vask de volgende dag in huis.

Waardeloos

Bestelling gedaan. Volgens de website zou deze dezelfde dag nog verzonden moeten worden, maar omdat het een zaterdag was, zou dat dan toch in ieder geval maandag moeten zijn. Het is nu een week later en er is nog niets binnen. Op mijn vraag waar het pakket blijft krijg ik als antwoord dat het vertraagd is. Op mijn vraag (tot twee keer toe omdat ik de eerste keer geen reactie kreeg) of ik een track&trace code kan krijgen en/of wie de vervoerder is, heb ik nog steeds geen antwoord gekregen.

product ok en snel geleverd

Makkelijk te vinden Zoals omschreven makkelijk te bestellen snel geleverd

Communicatie over bestelling kan en moet beter

Na plaatsen van bestelling geen enkele communicatie gehad over de order. Levering bleef weken uit. Gelukkig na langdurige wachttijd toch correcte levering en prima product.

Positief

Goede producten tegen een redelijke prijs

Prima service!

Onze eerste bestelling gedaan en prima communicatie en tijdige levering tegen concurrerende prijzen.

Snel

Gemakkelijk te bestellen goed verpakt snel geleverd

Goedkoop en snel in huis. nel verstuurd,

Giedkoopste in prijs en de dag na bestellen alles netjes afgeleverd.

Een goed artikel voor een goede prijs

Makkelijk en overzichtelijk te bestellen en snelle levering

slechte communicatie ; levering hopeloos te laat

levering hopeloos te laat ; tussentijds nul informatie en communicatie ; op herhaalde verzoek geen reactie gekregen

Mijn bestelling nooit aangekomen.

Opgelicht

Correcte n snelle afhandeling

Het is een zeer klantvriendelijke manier van bestellen

Snelle bezorging

Had mijn pakket de volgende dag al in huis

Goede ervaring

Ik heb meerdere keren wat besteld en heb een goede ervaring.

noodzakelijk

omdat ik ziek ben, medicijnen slik waarvan ik een droge mond krijg, in de zin dat de Xyliments noodzakelijk voor mij zijn. ze zorgen er perfect voor dat ik gewoon kan blijven functioneren, en niet bewust ben van mijn mond.

Goede service en duidelijke website

Goede informatie op website en snelle service.

snelle bezorging in een goede verpakking…

Snel bezorgd.

Niets gekregen

Geen pakketje ontvangen, ook geen reactie op mijn mail gehad

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.