Prima kwaliteit, vlotte afhandeling

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop van tandragers bij de tandarts online

Komen afspraken goed na

Prijs kwaliteit is prima, snelle levering

Tanden ragers gekocht. Super snel en tandarts waardig. Bedankt

snel en goed

de online tandarts is goed, snel en zeker niet duur, een aanrader

Goede prijs , goede kwaliteit, snelle service

Makkelijk besteld, snel ontvangen

In één woord....GEWELDIG!

Heb al veel ragers moeten uitproberen, met in de meeste gevallen een bedroevend eidresultaat. Door de online tandarts op het goede spoor gekomen en deze heeft mij de juiste keuze doen maken. Nu mijn hofleverancier..............in no time bezorgd

Prima service en levering

Prima service en levering

Het bestellen ging vlot en makkelijk

De levering verliep ook vlotjes, binnen het gestelde termijn is mijn bestelling aangekomen.

Top ervaring!

Snelle levering, netjes ingepakt, goeie kwaliteit en vooral mooie prijzen.

Vlot en veel aanbod

Zeer snel geleverd en enorme keus aan producten

Super website en snel!

Via mijn tandarts moest ik bepaalde raggers kopen en zo kwam ik op deze site. Alles wat ik moest hebben zag ik direct en het is overzichtelijk. Alles had ik de volgende dag album huis. Top! Ik heb inmiddels al meer besteld.

Goede ervaring en assortiment en zeer scherpe prijzen

Super snelle levering Veel voorraad

Gevonden wat ik zocht

Ruime keus, duidelijke website, snel bezorgd.

Site is overzichtelijk en snelle service

Deze website is heel duidelijk en zeer goed om een keuze te maken in diverse producten. Binnen i dag was de bestelling bij ons. kwaliteit is goed te noemen.

Snelle levering en hoef niet voor het pakketje thuis te blijven (brievenbus pakket)

Wij hebben ragers besteld en deze werden tegen een hele mooie prijs de volgende dag geleverd. Complimenten.

Duidelijke site.

Ik kon snel vinden wat ik nodig had.

Late levering, slechte communicatie

Op de site staat dat als je voor 16:00 uur besteld, de bestelling nog diezelfde dag verstuurd wordt. Helaas was dit in mijn geval niet zo. Er wordt dan door Online Tandarts ook niet met je gecommuniceerd. Uiteindelijke zelf contact gezocht en dan wordt de fout meteen bij hun leverancier neergelegd. Daarna weer geen communicatie. Uiteindelijk na negen dagen mijn bestelling ontvangen.

Snelle levering!

Goed product, goede prijs en snelle levering

Goede communicatie

Prima ragers

n goede ervaring

het product dat ik wilde hebben was makkelijk te vinden en te bestellen

Fijne producten voor een fijne prijs

De bestelling duurde wat langer maar blij dat ik deze inmiddels binnen heb.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.