Goede ervaring

nvt

super snel de bestelling binnen

Goedkoper dan elders

Goede producten die goedkoper zijn dan elders. Snel geleverd ook.

Goed geregeld

Doen wat ze beloven

Snelle service en betrouwbaar

Groot assortiment, goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik kan kiezen uit een ruim assortiment. Bij afname van meerdere eenzelfde producten is de prijs erg goed.

goede overzichtelijke website

geen bericht over een uitgestelde levering. Moest er eerst om vragen waar mijn bestelling bleef. Nabestelling van niet op voorraad van bestelde product

zeer goed

snelle en correcte levering van het door mij bestelde

Alles is perfect

Het hele proces, vanaf bestellen tot bezorgen, is goed georganiseerd. Elke stap is duidelijk.

snel en simpel

Het moeilijkste is het kiezen. De uitvoering wordt perfect door DeOPnlineTandarts verzorgt!

Fijne site, goede prijzen, snelle levering!

Niks op aan te merken, volgende keer bestel ik hier weer!

Gewoon goed

Duidelijko site, snelle levering. Niet duur

Duidelijke site; snel te bestellen

Perfect afgehandeld, snelle levering.

Goede kwaliteit

Ben heel tevreden. Als ik weer wat nodig heb dan bestel ik weer

Veel korting en snelle service!

Vriendelijke service, toen mijn pakketje een keer iets later kwam kreeg ik heel snel antwoord en een mooie kortingsbon meegestuurd :) Top!

Snelle bezorging, en kwaliteit producten

Prima geslaagd bij de online tandarts

De uieindelijk wat langere en ook iets steviger tandenstokers online gevonden en besteld; duidelijke website en vlotte afhandeling

Eenvoudig en snel bestellen tegen een aantrekkelijke prijs

Eenvoudig en snel bestellen tegen een aantrekkelijke prijs

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

Professioneel, vriendelijk en toegankelijk, ook voor specifieke vragen en feedback

Tot nu toe de beste tandarts mét de beste mondhygiënist die ik gehad heb. Ik sta er dan ook, na een lange tijd nog steeds ingeschreven. Ook na verhuizing ga ik nog steeds naar deze tandarts. Wat ik fijn vind aan deze praktijk is dat de specialisten echt luisteren naar mijn feedback en vermoedens/klachten over mijn gebit. Het is fijn als mensen luisteren naar je klachten, ook als je zelf weinig kennis in huis hebt en je het misschien niet altijd bij het rechte eind hebt. En, naast hun professionaliteit zijn de mensen er aardig, een hele mooie kwaliteit.

Uitstekende service

Goede producten, snelle levering.

Duurde wel erg lang

Moest lang wachten ondanlks dat het verstuurd zou zijn. Gevraagd waar het bleef maar hgeen reactie. Toch nog gekregen

Vlotte en vriendelijke service!

De bestelling kwam snel, er ontbrak echter iets. Vlot en vanzelfsprekend werd dat verholpen. Handig dat pakketjes gewoon in de brievenbus kunnen.

Trage levering, producten ontbraken

Informatieve website met kwaliteitsproducten, maar helaas duurde het dagen voordat mijn bestelling werd verstuurd en bij ontvangst bleek het pakket onvolledig te zijn, zodat de ontbrekenden producten moeten worden nagezonden, zodat ik er nóg langer op moet wachten.

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering. Geleverd wat is gevraagd.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.