Helemaal top

Overzichtelijke website, alles is makkertje vinden. De prijzen zijn goed en de verzending is snel. Ga hier opzeker meer bestellen.

Snel nesteld, snel bezorgd

Producten snel geleverd en zoals besteld

Prima kwaliteit en levering

Op advies van tandarts tandenstoker s van TePe besteld. Top kwaliteit waar geen resten van borsteltjes achterblijven tussen je tanden.

Good service with fast shipping

Website is easy to browse and whatever dental needs you may have it should all be available.

Goede producten

Goede producten, groot assortiment, duurt wel een paar dagen voor het bezorgd wordt9

Niks mis mee

Snel, prima, niks mis mee

Goedkoop en snel bezorgd

Goede prijs en snel bezorgd!

Goed contact

Prima producten, duidelijke uitleg toen betaling verkeerd was gegaan. Prettige maar duidelijke toon.

Accuraat, meteen antwoord op chat en mail

En de prijs was ook nog erg interessant!

Vlotte levering

Goed verpakt en de volgende dag in huis in een woord top

prima geregeld

Snel geleverd!!

Fijne website, prima prijs.

Snelle levering.

positief

Prima, bestelling de volgende dag in huis.

Alles netjes op tijd en dat wat ik had besteld!

uitstekende produkten

Besteling liep vlot

Ik bestel al jaren producten via Tandartsonline. Super ervaringen!

Snelle levering, overzichtelijk website.

Bestelling is snel verwerkt en bij vertraging van de levering werd naar aanleiding van mijn mail adequaat en per ommegaande gereageerd.

Slecht

Product nooit ontvangen. En de op de chat wordt niet gereageerd.

Super prijs en snelle levering

Heb al een paar keer besteld en altijd een stuk goedkoper dan ergens anders en een snelle correcte levering

Goed, simpel en voor een goede prijs.

Ik was op zoek naar opzet stukken voor mijn electrische tandenborstel. Na een korte zoektocht viel mijn keuze op tandarts online. Precies wat ik zocht en voor een zeer nette prijs.

Vlot en betrouwbaar

De tandenborstels kwamen snel en volgens afspraak in de brievenbus terecht. Prima.

Super !

Bestelling perfect verlopen. Zeer snel geleverd en aan scherpe prijzen.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.