Snelle levering! Top!

Producten waren snel in huis! Prima service

Uitstekende Service

Na het plaatsen van mijn bestelling was de lever tijd overschreden. Dit kwam door Post Nl vanwege de kerst drukte. Contact gehad via de whats up en volgende dag gelijk mijn bestelling gehad. Herhaling gevaar !!!

Prima site

Ondanks de kerst en erge drukte, 2 dagen na besteld ye hebben, alles in huis. Goede spullen. Ben tevreden.

Uitstekende levering

Uitstekende levering lekker op tijd

Goede prijs en goed bezorgd

Tijdens het surfen viel mijn oog op deze site met veel korting! Dat komt lekker uitvinding dit nieuwe jaar!

Prima, maar website is niet altijd overzichtelijk, waardoor het even zoeken was naar mijn produkten.

Super snelle levering en betrouwbare afhandeling van de bestelling.

Goede voorraad en snelle/betrouwbare afhandeling van de bestelling. Top!

Niets ontvangen

Is door onlinetandarst verzonden, maar nog steeds niets ontvangen!

Na omstandigheden prima

Bestelling later binnen gekomen misschien een probleem door de huidige omstandigheden. Verder een goed product.

Snel en goedkoop

Snelle levering voor weinig

snelle levering, goede producten

snelle levering, goede producten

Grandioos!

Goede spullen en snel geleverd.

Ya

Thanks

Jullie hadden wat ok zocht en goede prijs.

gewoon goed

goede prijs en snelle verzending

xxxxx

xxxxx

Goede snelle service

Prijs en service zijn prima. Alleen handig om mailtje te sturen, dat je bestelling in meerdere enveloppen opgestuurd gaat worden. Dit voorkomt extra moeite van beide kanten en eventuele ergenissen.

De ontvangen artikelen, waren in prima staat.

Door de December drukte bij post NL, moest er een paar dagen gewacht worden, Maar de artikelen waren goed verpakt.

Alles goed ontvangen

Levering heeft iets langer geduurd vanwege drukte bij post.nl Levering was goed

wacht al week op bestelling

hoezo snelle bezorging ???. Pakket uiteindelijk 2 weken bezorgd. Reactie op info mail pas na 2,5 week. Dat is veel te lang. Of ze krijgen veel klachten per mail of ze hebben onvoldoende capaciteit om de mails af te handelen of een combinatie van beiden.

Ik heb nog niets ontvangen!

Ben blij. Alles ontvangen. De producten zijn simpel te bestellen.

Kundig en duidelijk

Sinds kort over gestapt naar deze praktijk. Prettige en duidelijke ervaring en lekker dicht bij huis.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Ik hoop mijn bestelling alsnog te krijgen anders ben ik opgelicht.

Snel en goede communicatie

Ondanks de COVOD 19 & Kerst pakjes drukte toch met maar een dag vertraag geleverd!

Ruime voorraad en snelle levering!

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.