Prima levering en artikel

Het door mij gezochte artikel (Tepe interdentale ragers Easypick) kon ik hier voor een nette prijs aanschaffen. Snelle verzending.

Super snelle levering en netjes verpakt

Bestellen en de volgende dag al in huis.

Misleidende info

Voor 21:00 uur besteld, na 5 dagen is huis. Misleidende info op de website.

Goede service en snelle levering

snelle service en goeie korting top

Snelle service en goeie aanbiedingen

Fijne webshop

Overzichtelijke webshop met groot assortiment, voordelig en goede merken. Ik had een vraag over de bezorging en ik kreeg netjes antwoord via Whatsapp.

Geen service

Na mijn bestelling kreeg ik de volgende dag bericht dat mijn pakketje was verzonden met post nl, maar ik kreeg niks binnen. Twee keer gemaild, waar elk antwoord op uit bleef!!! Uiteindelijk 9 dagen na verzending toch het pakketje ontvangen. Als ze hadden gevraagd nog even geduld te hebben, was dat geen probleem geweest, maar helemaal geen antwoord geeft je het gevoel dat je naar je pakketje kunt fluiten.

Probleem goed opgelost

Ik had na een paar dagen nog bestelling ontvangen. Mogelijk is er iets verkeerd gegaan met de post? Na contact hebben ze meteen een nieuw pakketje verstuurd en deze kwam de volgende dag binnen. Snelle reactie en afhandeling! TOP!

Leveren sloom

Had vorige week besteld en is deze week nog steeds niet aangekomen. Ze zeggen het komt doordat postNL een vertraging heeft. Ze moeten dan NIET op hun site zetten dat het de VOLGENDE dag geleverd wordt.

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Prima ervaring

Snelle levering, netjes verpakt

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Besteld en volgende dagboek de brievenbus

Supersnelle levering!!

Nog nooit zo snel een product geleverd gekregen.

Snelle levering!

Ruime keuze en goede producten!

Top !

Alles perfect verlopen: vanaf de bestelling tot aan de levering.

niet goed

bestelling 10 dagen ontvangen, telefonisch niet bereikbaar.

Snelle levering!

Goede communicatie, goed product en volgende dag al in huis

Snelle levering en tevreden over kwaliteit van het artikel.

Het juiste product, niet helemaal op tijd geleverd

Ik kon de tandenstokers van Stimudent die ik wilde kopen, nergens in fysieke winkels verkrijgen, dus begon ik er maar naar te zoeken via Google. De prijs van dit product vond ik gunstig, maar ik moet wel zeggen dat de communicatie over de levering beter kan. Ik denk dat het beter is om de belofte dat het pakket de volgende dag in huis moet zijn, als het de vorige dag voor 21:00 uur besteld is. Dat lijkt mij geen haalbare kaart en ik wil er verder niet te veel over zeggen, omdat ik het niet supererg vond, maar in het algemeen lijkt het me in ieder geval wel een punt.

Een aanrader en alleen een opmerking .

Alleen 1 opmerking. Had graag gelijk bij bestellen geweten dat het een brievenbus pakje was. Had ik geen middag van 4 uur zitten wachten. Verder helemaal top!

Goed maar een beetje trage bezorging

Blijf het apart vinden dat drogisterij meeneemspullen van een beoordeling voorzien moeten worden terwijl we al vele jaren hetzelfde merk en type gebruiken.

prima online bedrijf

snel en ok

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.