Snelle levering van de bestelling. Zeer betrouwbaar en daarom fijn om hier online inkopen te doen.

Snelle levering en precies het product zoals aangeboden.

Goed, maar voor resultaat moet ik eerst nog naar de tandarts.

Snelle levering en prima prijs

Tandenragers die elders niet te krijgen waren, zijn in voorraad en tegen een redelijke prijs

Snelle levering en veel goedkoper

De goedkoopste wat betreft de producten die ik wilde bestellen. Vervolgens werd het ook snel geleverd.

Snel geleverd.

goede producten tegen scherpe prijs

ik bestel al tijden mijn tandverzorgingsproducten hier naar grote tevredenheid

Meer inhoud, minder verpakking!

Precies als aangegeven en voor een goeie prijs.

Prijs kwaliteit, prima!

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden. Snelle afhandeling. Ga zo door.

Fijne ervaring

Producten snel ontvangen. Het enige wat ik jammer vind is dat er voor achteraf betalen extra gerekend word. Maar op dat na alles bevallen.

Snelle afhandeling

Prima ! Snelle levering

Snelle levering prima prijs

Fijne website, goede prijs en snelle levering

Op de site kon ik gelijk de producten vinden die ik zocht. En door het snel afronden van de bestelling kreeg ik ook nog een 5% extra korting. De dag erna had ik de spullen in huis, erg fijn!

Snelle levering, verschillende manieren om te betalen en goede producten!

Snelle levering, verschillende manieren om te betalen en goede producten!

Goede en snelle afhandeling van de bestelling.

Precies wat ik gebruik en stevig materiaal.

Gewoon goed, niets meer of minder...

Snelle levering, prettige prijs...

Ik ben zeer tevreden.

Ruim assortiment tegen betaalbare prijzen, en ook nog vlot geleverd.

goede webshop

interprox borstels gekocht en vond het fijn dat je ook voordeel sets kon kopen voor een voordelige prijd

very good experience and a quick delivery

the delivered products were high quality and the delivery was fast

Bestellingen worden netjes op tijd geleverd. Indien er vertragingen gaan ontstaan door voorraad tekorten, wordt dit direct medegedeeld.

Goede levering en nazorg

Prima levering van mijn bestelling. Er ontbrak een klein onderdeel en dat werd na een simpel mailtje van mijn direct toegestuurd, zodat ik het de volgende dag al had. Zo hoort het.

Goede en snelle levering

Foutloze levering

Zeer slecht.

Bestelling die verstuurd is klopt totaal niet. 2 verschillende raggers besteld ter waarde van ruim 40 euro. Wat geleverd is zijn dunne raggers en wat tandenstokers..netjes een replay mail gestuurd op de mail die ik ontvangen heb dat de bestelling verstuurd is. Helaas was dit een no-replay mail. Helaas geen mail adres verder kunnen vinden, wel een 06 nummer, helaas werd deze niet opgenomen. Voicemail ingesproken maar helaas en ik niet terug gebeld, maar wat niet is kan nog komen.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.