Snel en goed

Snelle levering en veel goedkoper dan elders.

Ruime keuze, goede uitleg, snelle levering en veel voordeliger da bij de drogist, zelf als het daar in de aanbieding is.

Makkelijk te bestellen producten en snelle bezorging.

Via de site zijn de producten duidelijk geëtaleerd en te bestellen. De levering van de producten verloopt snel en naar tevredenheid.

Goede service.

Tandenstokers besteld. Bevallen goed.

goede aanbieding en snelle bezorging

Snel geleverd, en netjes verpakt.

Goede producten en snel in huis

Goede prijs, snelle levering

Bestelling snel geleverd. Aangeschafte artikelen leken ook de goedkoopste te zijn na wat rondzoeken

Snelle levering. Wel hoge porti kosten...

Zie hiervoor...

Goede en snelle levering

Maar 1 keer besteld tot nu toe, maar voor herhaling vatbaar.

Prima webshop

Voordelig Groot assortiment Snelle levering Blij mee!

Doen wat ze beloven

Goed geregeld

Correct, snel en profesionel alles op tijd geregeld.

Snelle levering maar incompleet , echter prima opgelost

Mijn bestelling werd onvolledig afgeleverd. In 1e instantie geen reactie op mijn contact via de mail (was in de spambox terechtgekomen violgens medwerker) en op mijn online ingevulde klachtenformulier. Wel later een reactie via whatsapp en alles werd keurig opgelost met nog een extraatje. Mijn eerdere score van 2 sterren mag dus zeker worden opgevoerd naar 4 sterren. .

Werkt als beloofd en een simpel proces.

Werkt als beloofd en een simpel proces.

Snelle service en makkelijke website

Het is altijd prettig om de dingen snel te kunnen vinden die je al een keer besteld hebt

Gewoon goed

Niets op aan te merken: Je verwacht waar voor je geld en dat heb ik gekregen. Had misschien een dagje sneller gekund maar ik vind het toch geen probleem zo.

prima service

goede artikelen en snelle bezorging.

Had de pepe tandenragers al eerder besteld.

Snelle goede service

Het was makkelijk te vinden en kwam als goedkoopste uit de bus

Snelle levering en leuke prijsjes

Snel geleverd, netjes verpakt. Leuke prijsjes, top!

Gewoon prima

alles goed

Supersnelle levering

Goed assortiment.

Goede prijs, snelle levering.

Goede prijs, snelle levering.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.