Prima levering

Hier en daar werkt het opnemen van de bestelling in de winkelwagen niet goed op de iPhone

Toppie

Ik werd goed geholpen toen ik er niet uit kwam via de app geholpen en ik had ze na 1 dag al binnen super snel heel blij met de service

Zeer goede website met zeer ruime keuzemogelijkheden!

Zojuist mijn eerste zending ontvangen.. Online bestellen was zeer eenvoudig en de bestelling was ook zeer snel in huis. de gehanteerde prijzen zijn ook nog eens aantrekkelijk, dus ik heb mijn adresje gevonden voor alles op tandartsgebied...

Snel en goedkoop

Makkelijk bestelproces, snelle levering en veel artikelen zijn goedkoper dan in de winkel.

Snelle actie

Prima en snel. Wel.vrij duur*ondanks de aanbieding) en dan ook nog verzendkosten . Maar supersnel. Tip: opbergdoosje erbij.zou.fijn zijn.

Goede en snelle service, beloven wat ze doen.

Niets, maar dan ook niets op aan te merken

Top goed en netjes geleverd

Top bedrijf

Makkelijke website, mailbevestigingen komen op tijd en levering was snel. Helemaal goed.

Snelle levering en verzorgd verpakt

Netjes en snel. Zoals verwacht. Zal zeker in de toekomst aan jullie denken

Snel en keurig ontvangen wat ik had besteld

Zeer blij met m’n producten,op naar een mooier en gezonder gebit

Prima service en kwaliteit

Had Ragers van interprox besteld welke de volgende dag al geleverd werden tegen een behoorlijk concurrerende prijs

snelle levering en niet duur

Hoeveel woorden moet je eraan vuil maken: goed is goed

Uistekend!

Het is niet alleen een product wat je koopt maar een beleving! Keer super advies over het gezond houden van mijn gebit!

Bestelling is in 1 keer gewoon goed gegaan

Bestelling is voor mij goed verlopen.

Goede service en snelle levering

Zoals hierboven al staat, ben ik super tevreden over de snelle levering en de prima service.

Overzichtelijke site, goede producten en razendsnel geleverd

Absolute aanrader deze site, hebben professionele producten die door mijn mondhygiëniste worden aangeraden

Prima producten

snel geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Goed assortiment en redelijke prijzen

Tevreden met mijn bestelling. Het assortiment is breed en goed, en de prijzen zijn redelijk.

Makkelijk en overzichtelijke site, bestelling snel in huis.

Zoals het hoort.

Zeer tevreden! En snelle service!

Vandaag besteld is morgen echt in huis. Super

Ideaal

Fijne webshop. Mooie aanbiedingen. Snel verzonden. Alles op voorraad elke keer.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.