100%

Deze ragers bij tandarts m2 gezien en werken heel fijn met het handvaatje

Snelle accurate levering

Bestelproces op site soepel verlopen. Goede prijs en extra mei-korting! Daags na bestelling geleverd!

Interprox ragers

Prima, vlotte levering. Wel prijzig aangezien ik meerdere de ragers per keer gebruik. Na één keer buigt de rager en daardoor niet meer bruikbaar.

Nog nooitfalend het verkeerd gegaan

juist en vooral heel snel ook in deze tijd

Ondanks de Corona toch nog snel geleverd. Zal hier zeker weer bestellen.

Op mijn bestelling wachtend

Tot nu toe was service en bezorging oké, masr de laatste bestelling heb ik nog steeds niet ontvangen, ondanks dat het 4 dagen geleden is. Dus service is wat minder geworden. Mvg Orhan Kozan

Fantastische leverancier

A-merk producten voor een “normale” prijs. Snelle levering en super klantenservice. Aanrader !

Goede afhandeling en snelle levering

Uitstekende service

Een overzichtelijke website met professionele producten die zonder problemen op tijd worden afgeleverd!

Verzending mag iets sneller. Maar voor herhaling vatbaar.

Super snelle verzending , aantrekkelijke acties

Overzichtelijke site

makkelijke, overzichtelijke website. Eenvoudig bestellen en snelle levering.

Prima ervaring

Duidelijke website, grote keus. Makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis (ondanks Corona). Top ervaring dus!

perfect, snelle levering

goede service

Netjes en op tijd.

Spullen waren netjes verpakt en op tijd bezorgd

Precies wat ik nodig had! Terwijl ik het in de winkel niet kon vinden

duurde langer dan op de site stond

duurde langer dan op de site stond

Goede service, maar het zal vanwege alle toestanden zijn, dat het niet zo snel geleverd werd.

Positief

Snelle levering, fijne producten

supersnel en fijn verpakt geleverd

voor het eerst bij online tandarts besteld.de raggertjes die ik nodig heb voor mijn tanden zijm niet verkringbaar in de winkels..dus via mijn mondhygenist deze tip...meteen voor een half jaar besteld.supersnel en veilig..goed verpakt.kwam met de gewone post.kan vooruit nu..tot de volgende keer. TOP!

Bestelling snel gebracht

De bestelling werd snel bezorgd, maar ik moest het achteraf ophalen omdat ik weinig thuis ben. Het pakket zat in een veel grotere verpakking dan nodig en ik had wel speciaal gevraagd of de verpakking de brievenbus in kon. Dat was niet gebeurd zoals een vorige zelfde bestelling.

Bestel- en betaalgemak, snelle en correcte levering van de bestelde producten. Niks mis mee.

Nu 2x ragers besteld. Worden keurig verpakt zodat er tijdens verzending niks mee kan gebeuren.

Snelle service en netjes verpakt

Alles netjes verzorgd, ben zeer tevreden, ook geen hoge verzendkosten als het door de brievenbus past wel zo handig.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.