Prima webwinkel!

Snel en goede levering. Mijn kennismaking met de online tandarts is goed. Al mijn producten koop ik online tegen een voordelige prijs.

Scherpe prijs en snelle levering

Mijn ervaring is volledig positief. Scherpe prijs en de volgende dag geleverd.

Ik heb niet alles gekregen wat ik had besteld en betaald

Nogmaals, niet alles wat ik had besteld en betaald zat in de envelop. Ik miste één item

Supersnel

Mondwater laag geprijsd (lager dan in de drogisterij) besteld in de middag, de volgende dag in huis, geweldige service!

Correcte en snelle levering!!!

Correcte en snelle levering!

Snelle levering!

Goede produkten, snelle levering!

Omdat de balie bij de plaatselijke apotheek gesloten is, kwam ik bij de webwinkel terecht. Had ik eigenlijk veel eerder moeten doen, dezelfde produkten zelfs nog tegen een lagere prijs. Een snelle levering, is dus een win win situatie.

Goed produkt

Eernste keer dat wij producten hebben besteld. En de kwaliteit van het geleverde was top! Goed producten tegen een redelijke prijs! Bovendien snelle levering. Onder het motto gemak dient de mens zullen we zeker vaker bestellingen plaatsen!

duidelijk website met uitgebreid assortiment

Goede informatie op de website. Snelle bezorging.

Prima.

Op tijd ontvangen wat ik heb besteld.

perfect

Correct, snel en compleet,...

Goed en betaalbaar

Goede producten voor goede prijs en snelle levering.

Snel, goedkoop en goed

Fijn dat ik rangers die ik niet makkelijk in de winkel vind direct heb gevonden en besteld. Leuk dat ik er ook een houdertje bij heb gekregen, dat ik niet eens besteld had.

Slecht

Ik heb 2 weken geleden 3 producten besteld, waarvan 1 product nog steeds wachtend op voorraad is. Ik wordt nergens over geinformeerd. Als ik via whatsapp contact zoek krijg ik gewoon geen reactie. Uiteindelijk nadat ik weer een bericht had gestuurd is het product wat niet op voorraad was vervangen door een ander. Zou ze nog steeds niet aanraden.

vlot en goed

Ruime keuze goede producten over zichtelijke site vlotte bezorging gewoom in brievenbus

Van de mondhygieniste moest ik speciale ragertjes. Die hadden ze bij de online tandarts. Snel geleverd.

Snel en goed!

Prima producten voor een gezonde mond!

Ruime keuze en altijd de volgende dag in huis

Snelle levering, betrouwbaar

Goed bevallen

Alles goed geleverd, iets langere levering tijd dan gezegd maar dat is deze tijd

Goede ervaring

Prima,zal zeker de volgende keer weer bestellen

Goede service en snelle levering

Prijs kwaliteit, service en levering zijn goed. Bestel al enige tijd ben hen en zeer tevreden.

goed verzorgd

ruime keuze en betaalmethodes.perfect verzonden

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.