Gelijk volgende dag in huis.deze tandenstokers zijn beter dan die van Kruitvat.

Snel ontvangen.

Goed geregeld

Goed en duidelijk. Het bestellen roept geen vragen op. Het enige dat ik jammer vind zijn de portokosten voor het versturen van de enveloppe waarin de lichtgewicht artikelen worden verpakt. Moet hier wat extra winst worden gemaakt ? De marge moet op het product zitten en nergens anders.

Supersnelle levering, mooie aanbieding

Ik zag een mooie aanbieding van duur product, dus gelijk twee besteld eind van de middag. Volgende ochtend in huis. Prima de luxe.

Snel en gemakkelijk

Het bestelproces is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Producten waren snel binnen in een compact doosje, fijn!

Onvoldoende

Ik spoel de mond ca 30 seconden en gorgel. De slechte adem is al na 2-3 uur weer terug. 12 uur geen slechte adem klopt niet. Had ook iets goedkopers kunnen kopen.

Snel en goed

Producten snel geleverd en alles dat ik besteld heb is aanwezig

Prima prijs, snelle levering

Goed assortiment. Prima prijs. Snelle levering. Aanrader.

Goed geregeld

Snel en goed geregeld. Volgende dag al door de brievenbus.

Te late levering door paypal betaling?

Ik had de Perio Aid mondspoeling de eerstvolgende werkdag verwacht, Helaas werd deze pas geleverd toen jullie zagen dat mijn bestelling betaald was door mijn paypal . slechte zaak,

hele snelle serves

Bestelling geplaatst en heel snel in huis keurig.

Snel en voordelig

Goede prijs, snelle service. Ben prima tevreden

Perfect!!

Snelle service, duidelijke site

Zeer goed zeer snel

super goed

Snelle service, goede prijs

Producten snel geleverd, goed verpakt en acceptabele prijs.

Goede prijs voor kwaliteitproduct

Ik zocht goede kwaliteit raggers tegen goede prijs. De online tandarts heeft deze en levert op tijd tegen normale verzendtarieven.

Ik kon vinden wat ik zocht; gebruiksvriendelijk bestellen en ontving de bestelling binnen 24 uur.

Good service

Right products and quick delivery.

goede ervaring

positief. zelfs het ontbrekende artikel is super snel nagezonden. prima

Gewoon goed

Onverwacht makkelijk whatsapp contact voor het herstellen van een fout. Voor mij was het onduidelijk dat bij de contactgegevens na het land een nummer moest worden ingevuld , dit bleek het huisnummer te moeten zijn.

slechte ervaring

Geen reactie gekregen op mijn klacht. Jammer !!!

Snelle levering.

Binnen 3 dagen in huis. Maar korting op bezorgkosten wordt niet doorgevoerd. Email gestuurd, maar wordt nog niet op gereageerd. Gemiste kans.

Snelle levering tegen scherpe prijs.

Snelle levering tegen scherpe prijs.

eenvoudig te bestellen en snelle levering

Overzichtelijke site, niet te duur en eenvoudig te bestellen. Levering is prima

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.