Fijn dat ik de ragers zo snel.in.huis had.

Prima, zoals gewenst. Goede prijs

Rekening houdende met de verzendkosten is de online tandarts een uitstekende keuze. Na tweede bestelling kan ik alleen concluderen dat de bezorging niets te wensen overlaat.

Super webwinkel!

Het is erg gemakkelijk om bij de online tandarts te bestellen en de bestelling al de volgende dag in huis!

Een goede ervaring

Meerdere keren al besteld en altijd de volgende dag geleverd gekregen!

Bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling van 4 maart heb ik nog steeds niet ontvangen

Prima. Snel en correct. Concurrerend prijs.

Bestel regelmatig. Tijd alles prima verlopen

snel, op tijd en goed.

Geen grote doos kon per post en het ging per post.

Heel handig

Via online tandarts, kon ik de producten vinden die ik in de stad niet kon vinden, en er was een ruime aanbod, fantastisch! Ga zeker vaker bestellen

Ideaal

Snel in huis en voordelig.

Snel en handig

Ging snel en handig overzichtelijk

prima webwinkel en de goedkoopste

Gelukkig keek ik nog evn op deze webwinkel voor ik mijn Lactona ragers ging bestellen. Veruit de goedkoopste!

ruime keuze, niet duur en snel geleverd

Makkelijke website en snelle levering

Snel product gevonden en gelijk Nasr het weekend bezorgd door de brievenbus

Super snelle levering

Vrijdag naar de tandarts geweest. Hij adviseerde Tepe tandenstokers. Direct besteld, zaterdag in de brievenbus goed verpakt. Top!

Goeie online shop met uitgebreid assortiment aan tandverzorgings producten.

Snelle bezorging

Dag na mijn bestelling had ik het al binnen. Alleen zijn de verzendkosten hoog voor brievenbuspost.

Duidelijke website snelle levering!

Afgelopen week e.a. bestelt op de website. De website is overzichtelijk duidelijke uitleg ook bij de producten! Levering was ook nog eens lekker snel! De volgende dag.

Netjes verpakt en snel geleverd

Ik hoefde er niet voor thuis te blijven, gewoon verpakt in 2 pakjes.

Alles gekregen, helaas veel te laat

Levering werd zonder bericht hierover een week te laat geleverd, pas na een app kwam er reactie. Jammer, want de levering was verder compleet.

Goedkoper en goed kwaliteit.

Goedkoper en goed kwaliteit.

Prima verzorgt,dank jullie wel. Henk

Geen communicatie.... levering veel te laat

Daar heb ik geen zin meer in. Eens maar nooit meer.

Prima webwinkel

Vlotte levering, goede prijs.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.