Heel goedkoop, wist niet dat het zo goedkoop kon

Prima product

Goed verzorgd

Snel bezorgd top

..........................

........................................

Snelle en correcte levering

Doet wat men belooft

Bestelling na iets meer dan en week nog niet geleverd, mails blijven onbeantwoord

Geen goede ervaring. Bestelling was voor de eerste en ook gelijk voor de laatste keer. Bestelde product na iets meer dan en week nog niet geleverd en mails worden niet beantwoord. Het kan natuurlijk zijn dat het leveren wat langer duurt maar neem dan de moeite om een mail te beantwoorden. Slechte service en voor mij en slechte ervaring. Eens maar nooit meer.

Klasse

Eerste bestelling volgende dag thuis.

mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was goed

Prima prijs en de volgende dag zoals beloofd geleverd

Prima prijs en de volgende dag zoals beloofd geleverd via brievenbuspost. Verzendkosten worden prima inzichtelijk gemaakt. Verder niets op aan te merken.

Goedkoop snelle levering

Snelle en correcte levering

Snel en accuraat

Goedkoper dan elders en de juiste producten daags na bestelling geleverd.

Snelle service!

Op vrijdag heb ik mijn bestelling geplaatst en de volgende dag lag het pakketje al in mijn brievenbus. Supersnel dus, top!

Mooie prijs, snelle levering!

Ze beloven niets te veel.

Bestelling is snel geleverd en de bestelde ragers doen hun werk goed.

Dit is mijn 1e ervaring met De Online Tandarts. Ik ben tevreden.

Alles prima

Het bestellen , de produkten en de levering gebeurde gewoon zoals het hoort : snel en prima

goede prijs

reële prijs en snel geleverd .

Product wel ontvangen maar na extreem lang wachten.

Ik had mijn producten voor 21.00 uur besteld. Dus verwachten ze de volgende dag. Na een week had ik nog niets ontvangen en heb ik ze gemaild. Als reactie kreeg ik te horen dat mijn product op het moment niet op voorraad was. Maar begin volgend week binnen zou komen. Ik mocht kiezen een paar dagen wachten of mijn geld terug. Ik koos voor een paar dagen wachten. Maar uiteindelijk duurde het nog bijna 2 weken voor ik het product ook werkelijk had.

Goedkoop en snelle levering

Was makkelijk te bestellen

de gevraagde artikelen, correct afgeleverd

Ik hen meerdere malen een bestelling geplaatst, en altijd naar tevredenheid ontvangen.

Uiteindelijk komt het goed

Op zaterdag mijn bestelling gedaan, geen bevestiging gekregen. Op maandag kreeg ik een mail dat de bestelling verstuurd was, maar op vrijdag kreeg ik de bestelling pas binnen.

netjes en snel afgehandeld, alleen versturen duurde 3 dagen, voor mij trouwens geen probleem.

netjes en snel verwekt

Prima, makkelijk en snel

Prima, makkelijk en snel

Snelle en goede levering

Artikelen die ik besteld had de volgende dag reeds in de bus. Prima

Toen ik erachter kwam dat ik nog maar 1 tandenstoker had, gelijk een bestelling geplaatst, op de overigens zeer overzichtelijke website en de volgende dag lag mijn nieuwe voorraad tandenstokers al in de brievenbus!

Levering prima maar niet zo snel als beloofd

Bestelling verliep prima maar op de website staat dat er de volgende dag bezorgd zou worden. Dat duurde enkele dagen maar we hadden geen haast.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.