Snel en vlot

Uitgebreid aanbod, vlotte levering kortom prima!

Eenvoudig en betrouwbaar.

Eenvoudig bestellen en werd op tijd geleverd. Makkelijk betalen met Paypal. Toch aanbiedingen bij anderen in de gaten houden.

prima in orde zoals het hoort

n.v.t.

Hele vlotte levering

Gunstige prijzen en snelle levering

Prima leverin

Correct en snelle service

Prima, snelle levering.

Snelle levering,uitgebreid assortiment, goede prijs- kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit Interprox plus, lage kosten en uitstekende service

Gemakkelijk besteld en met zorg bij mij afgeleverd.

Bestelde en werd volledig op de hoogte gehouden tot aan de levering. Punctueel en zorgvuldig.

lekker snelle levering

nvt

fantastisch !

Hele snelle levering van Uw producten ! Beveel ik eenieder aan ! Groet Joep

Levering veel te laat

Heb op 3 feb 2020 besteld en betaald, kreeg op 13 februari t pakketje pas binnen

geweldig

de tandarts online is geweldig spullen besteld en op tijd gekregen, zou het iedereen aanbevelen, ik ben zeer tevreden.

Goede prijs, snelle levering!

Perfect.

Snel en goed.

Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt.

Super snel en makkelijk

Netjes makkelijk bestelling en snel levering

Zeer snelle levering

Op de webwinkel gewezen door de mondhygienste. Mijn ragers uitgezocht, besteld en de volgende dag al in huis. Goed zo!

Snelle goede aflevering

Makkelijk via internet bestellen en de volgende dag in huis.

niet best

mijn bestelling was maar 50% correct, de gemengde pak raggers had groen moeten zijn

snel en duidelijk (op de pc, niet op telefoon en tablet) goede artikelen, aanvaardbare prijs

Op de pc heel gemakkelijk bestellen, op de telefoon en tablet is dat heel moeizaam en voor verbetering vatbaar! Gelukkig heeft de online tandarts de merken die ik prefereer allemaal in huis, de levering is snel, volgende dag in huis!

Goede producten

Niets te klagen en redelijk snel geleverd

Mijn bestelling kwam 3 dagen later

Zeer snelle levering, prima prima!

S’avonds besteld en aan het eind Van de volgende dag had ik alles in huis! Geweldige service

Snelle levering, prima verpakt

Vlotte levering, makkelijk bestellen, goed verpakt

Snelle levering en een goede prijs en een duidelijke te zoeken op internet

prima service

Snelle levering en goede website

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.