Duidelijke site en snelle bezorging.

Zoals hier boven duidelijke site en snelle levering.

Alles naar wens.

Goed overzichtelijk en veel producten

Ik kon alles vinden waar ik naar opzoek was en meer. De prijzen waren niet hoog (ondanks dat dit natuurlijk altijd beter kan) De goederen zouden de volgende dag geleverd worden echter bleek dat niet het geval het was de dag erna, maar toch wel snel

Kijken, bestellen,betalen en leveren en dat allemaal in 2 dagen.

Prima adres om klant te zijn.

Keurige levering volgens afspraak

geen aanvullingen

snelle en adequate levering

De ragers werden als brievenbuspakje geleverd zoals besteld. Had het na 21 uur besteld dus duurde een dag; geen probleem. Betalen kan ook met Paypal.

zeer goede service. snel en accuraat

snel goed en betrouwbaar

Snelle levering zonder poespas

Overzichtelijke website en snelle levering. Als het in een enveloppe past wordt het daarin ook verzonden met navenante verzendkosten. Geen overbodige papieren retour- en pakbonnen, dat kan ook gewoon on line. Heel prettig allemaal!

great

good service fast delivery

Nog niks

Besteld, maar nog niks ontvangen

Tevreden

Een dagje later bezorgt, vond ik niet erg. Tevreden. 👍

goede service

snel en prima afgehandeld.

Tevreden

Prima service, snel en goed

Ongekend online service, een voorbeeld voor anderen... Zelfs wie de watsapp, een goed contact..

Snel en goed

Bestelling was er heel snel, en in goede orde.

Goed produkt en direct geleverd

Zeer tevreden en zal zeker aanbevelen

Zeer goed, alleen hoe ik wilde betalen, was er te veel keuze

De online tandarts doet wat hij belooft

Goed product, goede prijs, goed ingepakt en snelle levering.

Product wordt niet volgens bestelling geleverd.

Van de week tandenstokers besteld (stimudent mint) en krijg een ander type. Netjes een mailtje gestuurd met probleem maar 0.0 antwoord. Het zijn de kosten niet maar ik ontvang graag wat ik ook bestel. Zonde van deze gemiste kans. 4 dagen later alsnog het gewenste product ontvangen verder geen briefje erbij. Hartelijk dank hiervoor

Overzichtelijke website

Was makkelijk te vinden wat ik wilde hebben. De prijs daarvan was aangenaam. Levering was snel.

Snel en goede prijs kwaliteitverhouding

De bestelling verliep gemakkelijk. Verzending was snel en goed.

Topsite voor jouw tanden!

Breed assortiment, goede prijzen, snel besteld en geleverd. Alles helemaal top geregeld!

Super SERVICE

Avonds besteld de volgende dag in huis. Helemaal geweldig.

Uitstekende kwalitatieve en snelleservic

Prettige en makkelijke te overziene website. Wat beloofd wordt wordt ook nagekomen.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.