Snelle, prima service/levering

Aanrader

Zeer vlot was mijn bestelling in mijn bezit.

Geen verhaal voor nodig. Gewoon ronduit goed.

Levering zoals beloofd!

Het bestelde was keurig verpakt en geleverd binnen beloofde tijdstermijn!

Snel en duidelijk

Duidelijke omschrijving, niet te duur en erg snelle levering

Wat een service!

Ik had best moeite mijn artikel op de site te vinden en bestellen. Dankzij de niet aflatende steun die ik kreeg via Whatsapp heb ik mijn tandenstokers nu in huis. Ook de verzending verliep als een speer.

Snel en makkelijk

Via orthodontist advies welke ragers te gebruiken. Makkelijk en voordelig besteld via de webshop. Volgende dag geleverd

Goed product, op tijd geleverd

Bij de online tandarts vind ik precies de juiste producten en kan ik vertrouwen op de kwaliteit.

veel te laat bezorgd en niet gereageerd op klacht

veel te laat bezorgd (duurde bijna 1 week) en niet gereageerd op klacht daarover. prijs is prima

Goede producten!

Vlotte afhandeling en uitleg op mijn vragen.

louzy levering!

bestelling goed, levering ronduit slecht van post!!

Supersnelle levering!

Had t artikel niet de volgende dag in huis maar denk dat dat aan post.nl ligt! Binnen t uur na mijn bestelling de melding dat t artikel verzonden was. Trouwens wereldspeler! Helpt zo goed!

Geweldig!

Netjes ingepakt goede snelle levering goede prijs. Kortom zeer tevreden 👍🏻

Voordelig en snel, veel mails

Het was -bij een bestelling van grotere hoeveelheden- het voordeligste om hier te bestellen. De levering was heel snel - de volgende dag. Alleen kreeg ik na mijn bestelling 5 of 6 e-mails op één dag over mijn bestelling. Dat was teveel!

Uitgebreid assortiment, goede prijzen, snelle bezorging

Snelle bezorging

Makkelijkbestellen,snelle levering

Alles is goed gekomen vlgs afspraak good service

Netjes afgehandeld

Goede service ivm een te late bezorging door de post.

Gemakkelijke webshop, snelle levering

Prettige website/webshop om artikelen te zoeken (en vinden), prettig geprijsd en snel geleverd. Helemaal tevreden.

Prima produkt en snel geleverd

Prima produkt en snelle levering

Gewoon goed

Levering was snel en alles verliep soepel

Prima, snel geleverd

Prima, snel geleverd

Website, prijs, bestelproces, levering cf verwachting.

Alles klopt!

Hele goede service!

In de avond wat besteld, kon het de volgende dag al ophalen bij het afhaalpunt wat ik aangegeven had! Prima service en voornamelijk heel snel!

Goede producten, mbt achteraf betalen kan er iets mus gaan

Goede ervaring, blijf hier bestellen

Bestelling netjes geleverd

op 5 januari besteld, helaas niet de volgende dag in huis, maar na 1 week keurig bezorgd.

Venenweg 16

1161AK Zwanenburg

06-20710178

Over De online tandarts

De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.