Laden reviews...
956 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Op basis van de verstrekte beoordelingen melden de meeste klanten snelle levering en redelijke prijzen. Het bestelproces wordt als eenvoudig en duidelijk beschreven. Verschillende opmerkingen noemen betrouwbare service en duidelijke communicatie. Al met al is de gevoelde tevredenheid hoog.
Bestelling teruggestuurd en volgens hem zou ik mijn €***,- terug gestort krijgen. Nooit terug gekregen. Dit is een ***! Zo te zien heeft geen enkele besteller zijn geld terug gekregen. Dus KOOP HIER NIET! Wees gewaarschuwd!
Nanouk
De Bilt
Geen last meer van ontstoken tandvlees
Ingrid
Nieuwegein
Producten geretourneerd, maar krijg geen geld terug. Ook geen contact meer te krijgen met de klantenservice, reageren niet op mails.
Raoul
Utrecht
Bestelling gedaan en betaald. Helaas is het pakket spoorlos verdwenen. Zowel via mail als het contact formulier geprobeerd te communiceren maar NUL resultaat omdat er gewoon NIET wordt gereageerd! Wel al 10 mails ontvangen of we een goede reveiw willen achterlaten! Hioer is de review. NOOIT bestellen. De goede beoordelingen zullen wel gekocht zijn!
Peter
Hoogerheide
Bij herhaling gereclameerd vw beschadigd product. Geen enkele reactie. Wel meermaals verzoek om te beoordelen. Wij adviseren NIET te bestellen bij Deonlinetandarts.
A.
Utrecht
Verkeerde product opleverde nog geen reactie van de klantenservice na 2 werkdagen
Wingyan
Zeist
Goed geprijsd en snel
Marike
Eindhoven
Einde van de middag besteld en de volgende ochtend de juiste producten in de brievenbus. Supersnelle service. Geweldig!
Carmen
Olst
Breed assortiment met scherpe prijzen. Bestelling redelijk snel verzonden. Het was even onduidelijk wanneer en met welke pakketdienst pakketje verzonden was. Maar verder prima ervaring
10 May 2026
Dirk Jan
Almere
Scherper prijzen en keurig binnen twee dagen de producten in huis
Hans
Arnhem
Goede prijs en snelle levering
Marije
Winsum
Volgende dag ontvangen, helemaal prima
Paul
Kampen
Niets geleverd na 4 dagen, postNL en online tandarts reageren niet met te gebruiken informatie
Stephanus
Oosterbeek
Goed product, goed geprijsd!
Ronald
Kortenhoef
Snelle levering en fijn spul.
Kelly
Veenendaal
Zeer tevreden over de services, de kwaliteit de prijs van de bestelde producten. Snel verzonden en ontvangen. Aan bevolen aan iedereen.
7 May 2026
Pietro
Westerhoven
Bestelt en volgende dag in huis!
7 May 2026
Anne
Amsterdam
Makkelijk te bestellen, duidelijkheid over levering. Netjes afgeleverd. En goedkoper als zelf hier halen.
hanneke
Boxtel
Wat ik heb gekocht werkt prima
Lucie
Tilburg
Veel goedkoper dan elders en snelle levering. Super!
Vicky
ROERMOND
Janneke
Afferden
Op7 april een bestelling gedaan. Nadat ik 2 weken later een mailtje stuurde met de vraag waar mijn bestelling bleef kreeg ik een paar dagen later een reactie. Bestelling zou begin van de volgende week opgestuurd worden. Helaas nog steeds niets ontvangen en ook op mijn laatste 2 mailtjes wordt totaal niet gereageerd. Nu een maand verder en bestelling nu geannuleerd. Dit was eens maar nooit meer. Benieuwd wanneer ik mijn geld terugkrijg
Monique
AMERSFOORT
Snel en goedkoop
5 May 2026
Jan
NL
Producten besteld. Mooie aanbieding en oa top tandpasta besteld voor mijn brug die heerlijk fris is. Volgende dag geleverd dus helemaal tevreden
5 May 2026
Annemarie
Beverwijk
4 May 2026
Bert
Etten-leur
De Online Tandarts is een Nederlands platform dat innovatieve tandheelkundige zorg en advies op afstand aanbiedt. Het bedrijf biedt diensten zoals online consulten, second opinions en begeleiding bij mondverzorging, ondersteund door gekwalificeerde tandartsen. De Online Tandarts richt zich op gemak, toegankelijkheid en hoogwaardige zorg, waardoor patiënten eenvoudig en efficiënt hun tandheelkundige gezondheid kunnen beheren, waar ze ook zijn.
Venenweg 16
1161AK Zwanenburg